[warsztat] jankowski-Świdnik-Lubelskie
Moderator: Tomek
[warsztat] jankowski-Świdnik-Lubelskie
na poprzednim forum użytkownik raq69 pisał o Panu Jankowskim ze Świdnika, który naprawia beczki od 20 lat ma. M a ktoś info na temat tego Pana jak tam trafić albo kontakt do użytkownika raq69?
- cichyPWR
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230E automat '78
Re: jankowski-Świdnik-Lubelskie
Google nie boli. Słowa kluczowe: Świdnik, Jankowski, Mercedes, Mechanik...
Cytuję znalezione na Mercedes Lublin Club:
"Serwis u tzw Stacha Swidnik obok lotniska
Kiedyś było u Stacha teraz jest Serwis MB i ma jego zięć ale facio jest bardzo obcykany w Mercedesach i niedrogi robiłem u niego kilka razy wóz a mój teść jeździ Mercedesami od 40 lat wszystkie kaczki 123,190,124 sprinter robił u niego Facet lubi łyknąć ale jest ''the best'' wszyscy taryfiarze z MB go znają szczerze polecam pytać o Stacha Jankowskiego."
Cytuję znalezione na Mercedes Lublin Club:
"Serwis u tzw Stacha Swidnik obok lotniska
Kiedyś było u Stacha teraz jest Serwis MB i ma jego zięć ale facio jest bardzo obcykany w Mercedesach i niedrogi robiłem u niego kilka razy wóz a mój teść jeździ Mercedesami od 40 lat wszystkie kaczki 123,190,124 sprinter robił u niego Facet lubi łyknąć ale jest ''the best'' wszyscy taryfiarze z MB go znają szczerze polecam pytać o Stacha Jankowskiego."
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 2.4d
Re: [warsztat] jankowski-Świdnik-Lubelskie
ja mialem poleconego lakiernika z lubaczowa woj. podkarpackie i mialo byc kolorowo. zamiast reperaturek w podloge powstawial prosta blache, a na nadwoziu walna baranka ze teraz beczka wyglada jak p125. w tapicerke powkrecal zruby do drewna bo niewiedzial jak poskladac i porwal podsufitke ktora byla w idealnym stanie. doszyberdachu brakuje polowe czesci wiec sie nie blokuje i przy chamowaniu zamyka sie samoczynnie. przez brak w nim czesci telepie sie na dolach...
pisal by i pisal
acha. konserwacja zrobiona bardzo solidnie, wraz z walem napedowym i kolami )
pisal by i pisal
acha. konserwacja zrobiona bardzo solidnie, wraz z walem napedowym i kolami )
- cichyPWR
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230E automat '78
Co to ma do rzeczy w tym temacie ?
Sent from my Lumia 625
Sent from my Lumia 625
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
To temat do działu NIE POLECACIE
Osobiście mam mieszane uczucia po zleconej wymianie łożysk tylnych w w123, po mniej niż 1000km pojawiły się takie luzy że musiałem jeździć szukać kto to naprawi, do dzisiaj lewe koło coś postukuje...
przy okazji przednie oparcie fotela i trochę z tyłu umazano mi smarem, a na bezowym dattelu to widać, benzyna trochę umyła, ale ślad jest. Naprawę chyba robił młody, może i stary był dobry, ale młody chyba dopiero się uczy
przy okazji przednie oparcie fotela i trochę z tyłu umazano mi smarem, a na bezowym dattelu to widać, benzyna trochę umyła, ale ślad jest. Naprawę chyba robił młody, może i stary był dobry, ale młody chyba dopiero się uczy