Fajny artykuł o 280TE
Moderator: Tomek
-
- Beczuszkarz
Fajny artykuł o 280TE
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2014, 1:18 przez BECZKOWIEC, łącznie zmieniany 1 raz.
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Re: Fajny artykół o 280TE
Możesz poprawić błąd w tytule tematu? ArtykUł rzeczywiście zacny.
-
- Beczuszkarz
Re: Fajny artykuł o 280TE
Masz racje poprawiłem się swoja droga nie przypuszczałem ze na forum wszyscy aż tak zwracają uwagę na ortografie myślałem że liczy się tylko treść merytoryczna.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Artykuł faktycznie ciekawy.
Co do purystów językowych, to na forum raczej zwraca się uwagę tylko na karygodne błędy ortograficzne. Bo tak, to Twoja wypowiedź cała nadaje się do kosza, Tylko w zdaniu (zdaniach?) w tym jednym poście zrobiłeś 11 błędów. I nikt nie zwrócił Ci uwagi
Swoją drogą, to chyba ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę, czy laske ? Ew przed sądem, czy powiesz "nie jestem pedofilem" albo "nie, jestem pedofilem".
Co do purystów językowych, to na forum raczej zwraca się uwagę tylko na karygodne błędy ortograficzne. Bo tak, to Twoja wypowiedź cała nadaje się do kosza, Tylko w zdaniu (zdaniach?) w tym jednym poście zrobiłeś 11 błędów. I nikt nie zwrócił Ci uwagi
Swoją drogą, to chyba ma znaczenie, czy robisz komuś łaskę, czy laske ? Ew przed sądem, czy powiesz "nie jestem pedofilem" albo "nie, jestem pedofilem".
-
- Beczuszkarz
Dla mnie to trochę meczące pisanie z koncowkami typu ą,ę,ż itp. gdyby w klawiaturze polskie litery były oddzielnie pewnie nie byłoby problemu. Rzeczywiscie na początku popełniłem blad ortograficzny, rzadko mi się to zdarza ale jesteśmy tylko ludzmi a nie robotami i każdemu może się to zdarzyć. Nie wierze Wojtek ze ty nigdy nie popełniasz zadnych błędów ortograficznych.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
oczywiście, że popełniam błędy, natomiast co innego pomyłka w pisowni, a co innego notoryczne pisanie bez polskich znaków i bez przecinków