światła przeciwmgielne
Moderator: Tomek
światła przeciwmgielne
Witam. Niedawno kupiłem sobie BECZKĘ i oprócz innych problemów z którymi jakoś sobie radze pojawił sie kolejny , a mianowicie brak świateł przeciwmgielnych zarówno z przodu jak i z tyłu. Może ktoś wie co może być przyczyną i mi pomoże?
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Re: światła przeciwmgielne
bezpieczniki sprawdzone? napięcie do żarówek dochodzi? podczas włączania jest wyczuwalne przejście pomiędzy włączeniem przednich i tylnych?
Skrzynka razem z bezpiecznikami wymieniona bo byla wypalona ,a co do napiecia do zarowek to wlasnie niema. Jak wroce z pracy to sprawdze przelacznik czy jest wyczowalne to przelaczenie. A czy jest jakis przekaznik do tych swiatel ?
Witam. Dziś trochę posiedziałem i próbowałem znalezć przyczynę braku tych świateł no i WIELKIE DZIĘKI za sugestię na temat przełącznika . Pomimo tego że odczuwałem skok przy włanczaniu " PRZÓD - TYŁ " to i tak nie dawało mi coś spokoju i wykręciłem przełącznik. A tu niespodzianka bo jakiś inteligent odkręcił kable od świateł przeciwmgielnych !!!!! Jakoś doszedłem który gdzie no i teraz wszystko gra.