T-shirt z w123
Moderator: Tomek
T-shirt z w123
Przypadkiem znalazłem koszulkę z w123
http://customfactory.eu/pl/t-shirt/77-l ... astic.html
Do mnie już jedzie
http://customfactory.eu/pl/t-shirt/77-l ... astic.html
Do mnie już jedzie
Re: T-shirt z w123
Na koszulce z tego linku jest raczej zarys 124-ki a nie W 123. Przyjrzyj się np. zarysowi zderzaka a także bardziej "kanciatej" karoserii.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Ja mam z 5 różnych koszulek z w123, np z klasyczny.com
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Zdecydowanie popieram. Autorom tego typu odzieży chyba wydaje się, że w imię pseudo-lansu kupimy każdy kit lub tandetękarfowicz pisze:Na koszulce z tego linku jest raczej zarys 124-ki a nie W 123. Przyjrzyj się np. zarysowi zderzaka a także bardziej "kanciatej" karoserii.
W124 póki co wygląda jak plastik (podobnie moje nowo nabyte W126) i jeździ jak plastik, często ma ABS, air bag, elektrykę itp. gadżety charakterystyczne dla plastików, więc umieszczanie go na koszulce z takim napisem jest dla mnie osobiście troszeczkę żenujące...
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
?W124 to już youngtimer pełna gęba. produkowany od 85roku, nie nazwałbym go plastikiem.
w123 tez ma poduszkę, abs i "elektrykę" a czy nazywasz go plastikiem? PozdrawiamRafako pisze: często ma ABS, air bag, elektrykę itp. gadżety charakterystyczne dla plastików
- Rafako
- Beczkomaniak
- Kontakt:
Umiesz czytać ze zrozumieniem kolego? Napisałem "często". Beczka ma wspomniane wyposażenie bardzo sporadycznie, a to coś zupełnie innego niż często. BTW dla mnie osobiście youngtimerem nie warto nazywać samochodu, który nadal z rozkoszą upalają ekipy murarskie lub meblarskie i tłuką się nim niemiłosierne ilości taksówkarzy w całej Europie, a tak się sprawy mają w przypadku "balerona".done666 pisze:?W124 to już youngtimer pełna gęba. produkowany od 85roku, nie nazwałbym go plastikiem.w123 tez ma poduszkę, abs i "elektrykę" a czy nazywasz go plastikiem? PozdrawiamRafako pisze: często ma ABS, air bag, elektrykę itp. gadżety charakterystyczne dla plastików
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Umiem kolego, pytanie czy potrafisz pisać ze zrozumieniem, "często" to ogólne i względne stwierdzenie. Fakt ze Mercedes z założenia daje w standardzie więcej wypasu niz inne marki nie pozostaje bez znaczenia. Nie wiem czy tak wiele jest tych tłusto wyposażonych w124 na rynku, chyba ze z końca produkcji. Piszesz ze w126 z klima i abs to plastik, to chyba dobrze zrozumiałem? To tez ciekawe stwierdzenie z którym nie mogę sie zgodzic. Wobec tego wnoszę po twoich wypowiedziach ze nasze beczki to tez plastiki którymi:
przypomnę ze podobnie sie sprawy maja lub jeszcze niedawno miały w przypadku w123(youngtimer?). Wynika to z prostej przyczyny, te samochody wytrzymują więcej niż inne przy minimum serwisowym. PozdrawiamRafako pisze: nadal z rozkoszą upalają ekipy murarskie lub meblarskie i tłuką się nim niemiłosierne ilości taksówkarzy w całej Europie
Ostatnio zmieniony 27 sie 2014, 11:55 przez done666, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafako
- Beczkomaniak
- Kontakt:
Nie wiem gdzie ty ostatnio widziałeś ekipę murarską w beczce, bo ja takiego widoku nie uświadczyłem od dobrych 5-10 lat...
Z mojej strony koniec OT.
Serdecznie pozdrawiam.
Z mojej strony koniec OT.
Serdecznie pozdrawiam.
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 200 `81
Panowie myślę, że wasza wymiana poglądów poszła trochę w niewłaściwą stronę, bo nawet w reklamie gdzie dwóch polaków tam trzy opinie/zdania. Wg mnie obaj macie po części rację. Moje skromne zdanie jest takie że i w124 oraz w201, ale na wąskiej listwie już do youngtimerów się zaliczają, nawet wg polskich przepisów rejestrując auto na zabytek(wyłączając wyjątki) wystarczy 25 lat, a określenie plastik jak ktoś by się uparł pasuje już chyba do większości aut produkowanych w latach 80-tych.
Co do koszulek temat ok, Wojtek napisz gdzie zamawiałeś. Może jakieś linki.
Co do koszulek temat ok, Wojtek napisz gdzie zamawiałeś. Może jakieś linki.
w123 sedan 200 `81
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
http://sklep.klasyczny.com/kategoria-produktu/koszulki/
tylko kiedyś miał parę wzorów z w123
tylko kiedyś miał parę wzorów z w123