dodatki do bedzki
Moderator: Tomek
dodatki do bedzki
Witam. ponieważ się nie znam na beczkach o czym już pisałem w poście przywitalnym w dziale "nasze beczusie" zwracam się do Was z prośbą o opinię paru szczegółów które wydają mi się nietypowe (dokładane) w mojej nowo nabytej laleczce. pierwsze to grill z wielką gwiazdą na środku ( wcześniej nie widywałem takich ale też szczerze powiem że jakoś mocno nie zwracałem na to uwagi), drugi to kierownica która wyglądem odbiega od oryginału- skąd się wzięła? czy to jakiś agrotuning? no i ostatnia rzecz to szyberdach ( obawiam się że znam odpowiedź- ktoś go mocno pragnął a na wyposażeniu nie było) . jak to jest z tymi elementami? z góry dzięki za odpowiedź. pozdrawiam serdecznie
- Załączniki
-
- 20170521_071654.jpg (243.29 KiB) Przejrzano 1675 razy
-
- 20170521_071315.jpg (71.9 KiB) Przejrzano 1675 razy
-
- 20170521_070817.jpg (88.39 KiB) Przejrzano 1675 razy
-
- 20170521_070718.jpg (80.8 KiB) Przejrzano 1675 razy
Re: dodatki do bedzki
kierownica agro;) wyrzuć na mój śmietnik
Tak jak mówiłem nie znam się na mietonach dlatego zadałem pytanie ale skoro piszesz że na "Twój śmietnik" to zapewne nie do końca jest Agro A wiesz coś więcej o tym modeli kiery?
Szyberdachu współczuję.
drewniana korniki ci ją zjedzą
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
Kiera katastrofa, chyba ori RAID (kolo 300-400zl ladna kosztuje, chyba ze sie myle) ale wyglada jak z poloneza caro, szyber dokladany, lepiej zeby go nie bylo, a grile czasami takie byly, ale tez troche trzoda
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
spróbuj zdjąć tą otuline z ramion kiery. może wtedy będzie lepiej wyglądała. ale mam wrażenie,że sama obręcz drewniana jest dosyć gruba. a to ani ładne ani wygodne. szyber katastrofa. Kolega z forum walczył niedawno z zaspawywaniem. grill to kwestia gustu. tuning z epoki. sam się zastanawiam czy założyć taki czy ori.
Tak jak sie przeglądałem to chyba całe koło jest drewniane a nie na zasadzie nakładki. No i chyba ja też zaspawam szyber skoro i tak będę leciał po całości. Dzięki za uwagi
Z tym spawaniem to nie taka prosta sprawa. Ostatnio ktoś próbował i było sporo problemów. Poszukaj, chyba w dziale Odbudowa W123.
Jestem zbyt młody, żeby jeździć dieslem...
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 280ce
Koło całe jest drewniane ale koledze napewno chodziło o ten środek żebyś odkręcił.