W123 Coupe odbudowa
Moderator: Tomek
W123 Coupe odbudowa
Cześć
Jestem nowy, od jakiegoś czasu zabrałem się za odbudowę w123 coupe 230CE 1980. Kolor niebieski środek jasna skóra. Chętnie podzielę się doświadczeniem i zdjęciami. Na chwile obecna poszukuje tylnego zderzaka. Przedni mam odnowiony i wyglada już całkiem zacnie.
Mam gotowy silnik i złożony przód niestety nie można wrzuci foto. Za duże pliki
Pozdrawiam
Tomek
biuro@insant.com.pl
Jestem nowy, od jakiegoś czasu zabrałem się za odbudowę w123 coupe 230CE 1980. Kolor niebieski środek jasna skóra. Chętnie podzielę się doświadczeniem i zdjęciami. Na chwile obecna poszukuje tylnego zderzaka. Przedni mam odnowiony i wyglada już całkiem zacnie.
Mam gotowy silnik i złożony przód niestety nie można wrzuci foto. Za duże pliki
Pozdrawiam
Tomek
biuro@insant.com.pl
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Re: W123 Coupe odbudowa
Jesteś z Olesna? Jeśli tak to muszę zrobić do Ciebie pielgrzymkę bo zapowiada się nieziemsko!!
Gratulacje, po tych zdjęciach widać że nie oszczędzałeś i pewnie nie jeden z nas przy aucie dostałby wzwodu
Gratulacje, po tych zdjęciach widać że nie oszczędzałeś i pewnie nie jeden z nas przy aucie dostałby wzwodu
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TDT
Fakt zapowiada się gruby projekt ! więcej zdjęć..
Tak jestem z olesna. Wrzuciłbym kilka fajnych fot ale stronka nie pozwala. Zapraszam w chwili wolnego zobaczyć na żywo ale dopiero jestem na początku przygody. Jak projekt będzie skończony napewno przyjadę na zlot.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
jeżeli wywala błąd to zdjęcie jest za duże, nie pojemnościowo a rozmiarowo. Dłuższa strona max 900pix, taka jest szerokość strony.TomekOOL pisze:Wrzuciłbym kilka fajnych fot ale stronka nie pozwala.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 280CE
Hej. Mam mercedesa c123 280ce. Mógłbyś dac mi namiar na czesci blacharskie do coupé? Chodzi mi o progi i reparaturki błotników lub błotniki. Mam zamiar odbudowac moją maszynę. Z góry dziękuję Łukasz