Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP
Moderator: Tomek
- mroczny
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 200D
Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP
MB Silesia Club Poland ma zaszczyt zaprosić na kolejny Mercedesowy Lany Poniedziałek!
Tegoroczny zlot odbędzie się w samym sercu Rybnika na parkingu nr 1 przy ul.Hallera.
Impreza rozpocznie się o godzinie 13:00.
W programie między innymi:
- pokaz ratownictwa drogowego w wykonaniu OSP Kamień na pojeździe dostarczonym przez Olmet- inspiruje nas ZŁOM
- konkurs elegancji (auto zlotu),
- prezentacja nowych modeli Mercedesa przez partnera zlotu Mercedes-Benz Sosnowiec
- pokaz detailingu w wykonaniu CarChem-silesia i Elite AutoSpa
Dzięki uprzejmości firmy Merc-Lux Rzymski uczestnicy zlotu będą mieli okazję skorzystać z symulatora dachowania.
O zaopatrzenie gastronomiczne zadba foodtruck Burger Ratunkowy z Rybnika.
Oprócz ogromnej ilości Mercedesów, pojawią się też inne piękne klasyczne pojazdy z grupy Rybnik Klasyczny
Zapraszamy serdecznie!!
a tak było rok temu https://www.youtube.com/watch?v=aJsj51qhX3E
Tegoroczny zlot odbędzie się w samym sercu Rybnika na parkingu nr 1 przy ul.Hallera.
Impreza rozpocznie się o godzinie 13:00.
W programie między innymi:
- pokaz ratownictwa drogowego w wykonaniu OSP Kamień na pojeździe dostarczonym przez Olmet- inspiruje nas ZŁOM
- konkurs elegancji (auto zlotu),
- prezentacja nowych modeli Mercedesa przez partnera zlotu Mercedes-Benz Sosnowiec
- pokaz detailingu w wykonaniu CarChem-silesia i Elite AutoSpa
Dzięki uprzejmości firmy Merc-Lux Rzymski uczestnicy zlotu będą mieli okazję skorzystać z symulatora dachowania.
O zaopatrzenie gastronomiczne zadba foodtruck Burger Ratunkowy z Rybnika.
Oprócz ogromnej ilości Mercedesów, pojawią się też inne piękne klasyczne pojazdy z grupy Rybnik Klasyczny
Zapraszamy serdecznie!!
a tak było rok temu https://www.youtube.com/watch?v=aJsj51qhX3E
W123 200D 82r - Hebel
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Re: Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP
Byłem już na dwóch ostatnich edycjach, będę i tym razem
A jaką 123 to się jeszcze okaże
Ktoś się jeszcze wybiera?
A jaką 123 to się jeszcze okaże
Ktoś się jeszcze wybiera?
Raczej wpadne tylko po prostu dla towarzystwa, gdyz swojego upragnionego mesia jeszcze nie posiadam.
Oczywiście, że będę.
Jak mógłbym sobie odpuścić taką imprezę!
Jak mógłbym sobie odpuścić taką imprezę!
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 250
Ja jeszcze nie byłem, ale tylko dlatego, że wiedziałem o tej imprezie, tym razem mam zamiar być i mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Dzisiaj zaświeciło słoneczko, więc wyciągnąłem „babcię” z garażu i troszkę opłukałem
Dzisiaj zaświeciło słoneczko, więc wyciągnąłem „babcię” z garażu i troszkę opłukałem
Byłem. Sporo aut przyjechało.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230CE
Wrzuć jakieś foty jak masz to popodziwiamy i będziemy sobie w brodę pluli że nas tam nie było
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 300d 92'
Mogę powiedzieć że fani beczki wiele nie stracili. Skończyłem pobyt wcześnie bo o 13.40, później mogło dojechać więcej beczek. Do wspomnianej godziny na zlocie były 3 ładne beczki - niebieski sedan w dolnej rajce, zielony metalic kombik w dolnej rajce i zielony metalic sedan w górnej rajce. Reszta niestety wg. mnie nie nie powinna trafić na zlot tak jak i 50 % pozostałych pojazdów. Może mam za duże wymagania ale taki zlot niestety nie pokazuje urody marki...
I to w dużej mierze wyczerpuje temat. Była ilość ale z jakością to bywa różnie.. Zdjęć nie mam bo aparat padł.radek.czeladz pisze:Mogę powiedzieć że fani beczki wiele nie stracili. Skończyłem pobyt wcześnie bo o 13.40, później mogło dojechać więcej beczek. Do wspomnianej godziny na zlocie były 3 ładne beczki - niebieski sedan w dolnej rajce, zielony metalic kombik w dolnej rajce i zielony metalic sedan w górnej rajce. Reszta niestety wg. mnie nie nie powinna trafić na zlot tak jak i 50 % pozostałych pojazdów. Może mam za duże wymagania ale taki zlot niestety nie pokazuje urody marki...
-
- Beczkarz
Nie podobają mi się tego typu komentarze !!! Na pierwszym zlocie beczkolandii było kilkanaście aut wszystkie były fajne, ładne ( pisze to jako fan marki) mniej lub bardziej , a czasami wcale dopieszczone . Ale nikt nikomu nie wytykał że tu masz coś nie w oryginale albo tu masz rdze itd . Przyjedzie ktoś na zlot autem użytkowanym nie trzymanym w ciepłym suchym garażu z podgniłymi progami lub drzwiami??? I CO po zlocie napiszecie że Piotrek z Jarocina przyjechał gównem szpachlowanym ??? to musicie koledzy jechać do muzeum mercedesa a nie do Rybnika czy Spały .......