Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP

Planujecie spotkanie - to dobre miejsce, aby poinformować o nim innych. Byliście na spotkaniu lub imprezie, zamieśćcie opis i zdjęcia

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
mroczny
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: 200D

Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP

Post autor: mroczny »

MB Silesia Club Poland ma zaszczyt zaprosić na kolejny Mercedesowy Lany Poniedziałek!

Tegoroczny zlot odbędzie się w samym sercu Rybnika na parkingu nr 1 przy ul.Hallera.
Impreza rozpocznie się o godzinie 13:00.
W programie między innymi:
- pokaz ratownictwa drogowego w wykonaniu OSP Kamień na pojeździe dostarczonym przez Olmet- inspiruje nas ZŁOM
- konkurs elegancji (auto zlotu),
- prezentacja nowych modeli Mercedesa przez partnera zlotu Mercedes-Benz Sosnowiec
- pokaz detailingu w wykonaniu CarChem-silesia i Elite AutoSpa
Dzięki uprzejmości firmy Merc-Lux Rzymski uczestnicy zlotu będą mieli okazję skorzystać z symulatora dachowania.
O zaopatrzenie gastronomiczne zadba foodtruck Burger Ratunkowy z Rybnika.

Oprócz ogromnej ilości Mercedesów, pojawią się też inne piękne klasyczne pojazdy z grupy Rybnik Klasyczny
Zapraszamy serdecznie!!

Obrazek

a tak było rok temu https://www.youtube.com/watch?v=aJsj51qhX3E
W123 200D 82r - Hebel
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Re: Lany Poniedziałek 2017 z MBSCP

Post autor: Tomek »

Byłem już na dwóch ostatnich edycjach, będę i tym razem :)
A jaką 123 to się jeszcze okaże :mrgreen:

Ktoś się jeszcze wybiera?
dalelek
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: w124 e420

Post autor: dalelek »

Raczej wpadne tylko po prostu dla towarzystwa, gdyz swojego upragnionego mesia jeszcze nie posiadam.
george
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 300 D turbo USA

Post autor: george »

Oczywiście, że będę.
Jak mógłbym sobie odpuścić taką imprezę! :D
Gadas_75
Beczkolak
Beczkolak
Posiadany model W123: 250

Post autor: Gadas_75 »

Ja jeszcze nie byłem, ale tylko dlatego, że wiedziałem o tej imprezie, tym razem mam zamiar być i mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Dzisiaj zaświeciło słoneczko, więc wyciągnąłem „babcię” z garażu i troszkę opłukałem ;)

Obrazek
Pozdrawiam
Adam
W123
Arku
Beczkomaniak
Beczkomaniak

Post autor: Arku »

Byłem. Sporo aut przyjechało.
seba76
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 230CE

Post autor: seba76 »

Wrzuć jakieś foty jak masz to popodziwiamy i będziemy sobie w brodę pluli że nas tam nie było ;)
radek.czeladz
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 300d 92'

Post autor: radek.czeladz »

Mogę powiedzieć że fani beczki wiele nie stracili. Skończyłem pobyt wcześnie bo o 13.40, później mogło dojechać więcej beczek. Do wspomnianej godziny na zlocie były 3 ładne beczki - niebieski sedan w dolnej rajce, zielony metalic kombik w dolnej rajce i zielony metalic sedan w górnej rajce. Reszta niestety wg. mnie nie nie powinna trafić na zlot tak jak i 50 % pozostałych pojazdów. Może mam za duże wymagania ale taki zlot niestety nie pokazuje urody marki...
Arku
Beczkomaniak
Beczkomaniak

Post autor: Arku »

radek.czeladz pisze:Mogę powiedzieć że fani beczki wiele nie stracili. Skończyłem pobyt wcześnie bo o 13.40, później mogło dojechać więcej beczek. Do wspomnianej godziny na zlocie były 3 ładne beczki - niebieski sedan w dolnej rajce, zielony metalic kombik w dolnej rajce i zielony metalic sedan w górnej rajce. Reszta niestety wg. mnie nie nie powinna trafić na zlot tak jak i 50 % pozostałych pojazdów. Może mam za duże wymagania ale taki zlot niestety nie pokazuje urody marki...
I to w dużej mierze wyczerpuje temat. Była ilość ale z jakością to bywa różnie.. Zdjęć nie mam bo aparat padł.
piotrjarocin
Beczkarz
Beczkarz

Post autor: piotrjarocin »

Nie podobają mi się tego typu komentarze !!! Na pierwszym zlocie beczkolandii było kilkanaście aut wszystkie były fajne, ładne ( pisze to jako fan marki) mniej lub bardziej , a czasami wcale dopieszczone . Ale nikt nikomu nie wytykał że tu masz coś nie w oryginale albo tu masz rdze itd . Przyjedzie ktoś na zlot autem użytkowanym nie trzymanym w ciepłym suchym garażu z podgniłymi progami lub drzwiami??? I CO po zlocie napiszecie że Piotrek z Jarocina przyjechał gównem szpachlowanym ??? to musicie koledzy jechać do muzeum mercedesa a nie do Rybnika czy Spały .......
ODPOWIEDZ