Witam wszystkich serdecznie
posiadam 230CE z bardzo fajnym i zadbanym środkiem. Tak na prawdę jedynym mankamentem jest delikatnie wytarty materiał na siedzisku fotela kierowcy. Proszę o polecenie tapicera w Trójmieście i okolicach (może być całe woj Pomorskie w sumie, przejadę się jeśli ma być dobry ). Być może przy tak małych uszkodzeniach dałoby się to jakoś zrekonstruować zamiast kłaść nowy materiał na całym siedzisku.
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc
http://tap-car.pl/ - słyszałem wiele pozytywnych opinii, ale jak oddałem mój fotel do zrobienia, to w jednym miejscu się nie popisali - nawet nie jeżeli chodzi o umiejętności, tylko o zaplanowanie miejsca zszycia łatki z pierwotnym materiałem (przez to widać to przeszycie dość wyraźnie). Poza tym jest ładnie, wszystko napięte jak trzeba... No i niczego nie uszkodzili przy demontażu i montażu.
Dzaidek na Nowinach, na oruni. Jak nie on to nikt. Facet zrobił setki foteli do merców, nawet ma patent na sprężyny połamane. Boczna uliczka w środku ulicy, wjazd od tej właśnie. Dosyć ciężko znaleźć, ale każdy kogo zapytasz powie gdzie. Gość ma warsztat ze czterdzieści lat, i jest bezlitośnie doskonały.