Nawigacja
Moderator: Tomek
Nawigacja
Cześć wszystkim. W przyszlym tygodniu planuje jechac do Berlina, z racji tego, ze jestem mlodym kierowca wole miec jakas nawigacje w razie czego. Tu moje pytanie do was, czy polecicie mi jakas nawigacje na telefon, ktora dziala w trybie offline? Polska jest tutaj najmniejszym problemem, poniewaz mam nielimitowany internet, problem zaczyna sie w Niemczech. Ewentualnie mam w szafce jakas nawigacje Go Clever, lecz tylko z Polska mapa. Moze na to moglbym cos wgrac? Z gory dziekuje wam za pomoc
Re: Nawigacja
Kup sobie na niemieckiej stacji benzynowej karte pay as u go z internetem i po problemie. Ja korzystam z sygica, jest na mapach tomtoma, na 7 dni masz darmowa pelna wersje pozniej trzeba $$$ zeby byly dostepne wszystkie funkcje ale z podstawowymi tez da sie zyc. pzdr
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Można wgrać na telefon określony obszar map googla, z których potem korzysta się offline.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Jeżeli masz telefon z androidem to aplikacja maps.me korzysta również z map google. Zajmuje sporo mniej miejsca niż tryb offline od googlemaps Ściągasz interesujące Cię państwa i jedziesz. W 100% darmowe
Dziękuję za porady. Czytałem właśnie o tym maps.me ,że jest warte uwagi. Korzystał może ktoś z tej aplikacji i może poprzez własne doświadczenie ją polecić?
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Jak nie miałem tak dużego pakietu internetu jak teraz to korzystałem tylko z maps.me. Często są aktualizowane mapy. Bardzo intuicyjna, polecam. Zainstaluj i przetestuj w mieście.
Dziękuję jeszcze raz za pomoc.