_20170101_173116.JPG (37.61 KiB) Przejrzano 782 razy
Witam mam beczkę z 78 roku 3.0 Diesel sedan mam pytanie chciałbym zamontować radio z odtwarzaczem Cd z Mercedesa pytanie brzmi czy będzie pasować do wnęki na radio w beczce i co to za wtyk (zdjęcie) podlacze pod to radio CD? Nie znam się na tym a nie wiem czy potrzebuje jakąś przejściówkę. Prosiłbym o pomoc.
Radio było podłączone tylko pod wtyk z lewej na zdjęciu. Myślę żeby podpiąć oryginalne radio Beckera z Mercedesa W203 które ma wejście CD nie chce kupować do beczki radia które świeci mryga i wygląda nowocześnie a nie wiem czy będzie problem z podpięciem radia z 203ki lub podobnego.
Z w203 na pewno nie wejdzie. Kształt przedniego panelu musi być standardowy prostokątny. Podpięcie to nie problem, poszukamy schematu połączeń danego modelu i będzie śmigać.
To mój pierwszy mercedes wcześniej miałem tylko Japończyki i właśnie nie wiem co dobrać do tego samochodu tak żeby mieć możliwość słuchania płyt CD. A tak jak mówię wolę prosty czarny model z małym wyświetlaczem niż pełny świecących przycisków.