W123 napotkane na szrotach
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
W123 napotkane na szrotach
Pomyślałem,żeby założyć taki temat.jako dokument straszliwej zbrodni pewnie już coraz mniej old'ów trafia na szroty,kasacje itp ale niektóre zalegają tam już latami. pół biedy jak właściciel przybytku choć troche czuje bluesa i nie wrzuca ich z automatu do zgniatarki tylko odstawia,a nóż coś z nich jeszcze komuś posłuży ...
Witamy w niebie! a może i w pikle ... oceńcie sami
ogólnie na placu schronienie znalazło 11 poczciwych beczek. poniżej kilka fotek co tam w nich siedzi. fotki robione na biegu. za jakiś czas wybieram się tam na małe szabrowanie więc wtedy może coś bardziej wyłuskam.
to tak z grubsza.
były też inne youngi
niech moderator zadecyduje czy zostawić to pod takim tytułem czy przerzucić do tematu "napotkane w123"
Witamy w niebie! a może i w pikle ... oceńcie sami
ogólnie na placu schronienie znalazło 11 poczciwych beczek. poniżej kilka fotek co tam w nich siedzi. fotki robione na biegu. za jakiś czas wybieram się tam na małe szabrowanie więc wtedy może coś bardziej wyłuskam.
to tak z grubsza.
były też inne youngi
niech moderator zadecyduje czy zostawić to pod takim tytułem czy przerzucić do tematu "napotkane w123"
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230CE
Re: W123 napotkane na szrotach
Siema Kowal!
Daj znać gdzie jest to cmentarzysko, to podjadę i zapalę parę zniczy
Daj znać gdzie jest to cmentarzysko, to podjadę i zapalę parę zniczy
-
- Beczkomistrz
Gdańsk. tam nie znicze a przydało by się warte honorową postawić
- darekrei
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 200D MOC!!
Patrz, a mnie nie chciał powiedzieć gdzie stoją te "auta"
-
- Beczkofan
A bo trzeba mieć dobre układy z kolegą Kowalem
Kowal daj namiar na priv to może i ja coś znajdę dla siebie
Kowal daj namiar na priv to może i ja coś znajdę dla siebie
-
- Beczkomistrz
Darek ale ja jeszcze nikomu nie powiedziałem gdzie to jest. a że w Gd to i Ty wiedziałeś. i niestety Panowie ale narazie namiar jest tajny. dopóki ja nie wygrzebie tego co mi potrzeba. ale spokojnie,brakuje mi już dosłownie dupereli. jak dam rade to w przyszłym tyg wkońcu tam się wybiore na łowy.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
Pies ogrodnika...
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
-
- Beczkofan
Spoko, ja tam tylko z ciekawości bym zawitał; bo w sumie to mojej "kupecie" raczej nic nie brakuje... No może tylko kratek chrom pod szyba
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Pochwal się, mieszkam w Gdańsku a nie znam tej miejscówki. Uszczelki mi potrzebne, wodozgarniacze, i już drzwi od kierownika.
Teraz śnieg zasypie, ,mróz zmrozi, i demontaż dopiero na wiosnę...
Teraz śnieg zasypie, ,mróz zmrozi, i demontaż dopiero na wiosnę...
-
- Beczkomistrz
podaje namiary na szrot : Panta ul.uczniowska 52 , 80-001 Gdańsk , tel 58 340 03 40
jeżeli ktoś coś potrzebuje to spieszcie się. bo z 11 beczek zostało już tylko 7. a i te są coraz bliżej zlikwidowania. ja byłem,wydłubałem co mi potrzebne i reszte "oddaje" Wam do rozgrabienia. spokojnie,dużo nie zabrałem. komplet drzwi,uszczelek,lampki tablicy rejestracyjnej i innej drobnicy. ogólnie blacharsko już nie ma nic. ewentualnie maski i klapy. karoserie i drzwi przegnite na wskroś. gumowe elementy już zaczęły się rozłazić ze starości i od warunków atmosferycznych. o dziwo sporo tapicerek w niezłym stanie. drewna (został chyba 1 komplet) też już pogięte i popękane. rarytasów typu chrom kratki czy listwy pod lampy brak. mechanicznie raczej kompletne. ale co w której siedzi to nie patrzyłem. ceny średnie,szału nie ma ale skóry też nie zdźierają. wysyłają i wystawiają na alledrogo.
tak że ratujcie co się da
jeżeli ktoś coś potrzebuje to spieszcie się. bo z 11 beczek zostało już tylko 7. a i te są coraz bliżej zlikwidowania. ja byłem,wydłubałem co mi potrzebne i reszte "oddaje" Wam do rozgrabienia. spokojnie,dużo nie zabrałem. komplet drzwi,uszczelek,lampki tablicy rejestracyjnej i innej drobnicy. ogólnie blacharsko już nie ma nic. ewentualnie maski i klapy. karoserie i drzwi przegnite na wskroś. gumowe elementy już zaczęły się rozłazić ze starości i od warunków atmosferycznych. o dziwo sporo tapicerek w niezłym stanie. drewna (został chyba 1 komplet) też już pogięte i popękane. rarytasów typu chrom kratki czy listwy pod lampy brak. mechanicznie raczej kompletne. ale co w której siedzi to nie patrzyłem. ceny średnie,szału nie ma ale skóry też nie zdźierają. wysyłają i wystawiają na alledrogo.
tak że ratujcie co się da