odbudowa beczki kombi

Byłeś, widziałeś, jesteś zadowolony, napisz o tym

Moderator: Tomek

Jasiooooo
Beczkolak
Beczkolak
Posiadany model W123: 240td

odbudowa beczki kombi

Post autor: Jasiooooo »

Witam,potrzebuję konkretnego blacharza na zrobienie całkowitej blacharki w mojej beczce,w zakres prac wchodzi wymiana całej podłogi,progi,drzwi,itd oraz polakierowanie auta.Potrzebuję pomocy i kontaktu do jakiegoś blacharza który umie taką beczkę zrobić jak książka pisze aby mi prędko ruda nie wróciła.Mieszkam w okolicy Międzyrzeca Podlaskiego,Siedlec,Białej Podlaskiej i Siemiatycz.Oczywiście jeśli trzeba zawieźć do Lublina,Warszawy czy Białegostoku to da radę,w każdą stronę mam po 120 km.Sprawa jest bardzo pilna gdyż już długo szukam człowieka do tego a jeden się podjął i po 2 miesiącach stania u niego na podwórku zrezygnował z tej naprawy z powodów osobistych.Nie chcę dać tego blacharzom z mojej miejscowości bo zrobią mi to na sztukę,nawalą kitu i wszystko za rok wylezie.Budżet na samą blacharkę wynosi ok 4-5 tys zł,lakier wiadomo drugie tyle ale najważniejsza jest teraz blacharka,lakier poczeka.Pomocy koledzy :) pozdrawiam
Wojtek
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 280E

Re: odbudowa beczki kombi

Post autor: Wojtek »

Nie chcę Cię martwić, ale same części blacharskie zjedzą Ci znaczną część budżetu
ODPOWIEDZ