Fartuch błotnika przedniego i jego element
Moderator: Tomek
Fartuch błotnika przedniego i jego element
Witam!
Jestem w trakcie remontu blacharskiego swojej beczki i poszukuje informacji na temat elementu blacharskiego zaznaczonego na zdjęciu. Czy ktoś z forumowiczów miał styczność z tym, mianowicie chodzi mi o dostępność tej części? bo nigdzie nie mogę jej znaleźć
Jestem w trakcie remontu blacharskiego swojej beczki i poszukuje informacji na temat elementu blacharskiego zaznaczonego na zdjęciu. Czy ktoś z forumowiczów miał styczność z tym, mianowicie chodzi mi o dostępność tej części? bo nigdzie nie mogę jej znaleźć
Re: Fartuch błotnika przedniego i jego element
Kiedyś były tutaj: http://www.potrykus.com.pl/samochody/123/123.htm , ale w zeszłym roku już nie mieli.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
popatrz na alle... pamiętam,że jeszcze niedawno było tego pełno
Heh od tego zacząłem, ale niestety lipa już się robi z tymi "rzadko" wymienianymi elementami. Widzę, że jeszcze długa droga będzie do skompletowania wszystkiego co potrzebne do odbudowy. Potrzebny mi jeszcze sam okular lampy przedniej lewej i jeden element co jest koło fartucha błotnika poniżej fotka nr 1 to element poszukiwany a fotka nr 2 gdzie jest on umiejscowiony samochodzie. Może ktoś coś mi jeszcze podpowie
-
- Beczkomistrz
nie jestem pewien czy to nie występowało w całości z tym z 1 posta. zerkne u siebie czy mi gdzieś nie zostało to coś bo u mnie nie trzeba było wymieniać do samej góry. ale to tak za pare dni
ok. Czekam na info. Dzięki
-
- Beczkomistrz
sprawdziłem na swoich fotkach i jednak blachy które miałem nie sięgały aż do samej góry. tu masz fotke jakie miałem do swojego i będziesz miał porównanie ile Ci zabraknie jak gdzieś dostaniesz te dolne
a tu masz jak to wstawiałem u siebie
staraj się wycinać i wymieniać tylko to co jest zainfekowane. to co fabryczne a jeszcze zdrowe zostawiaj. zawsze jest to lepszy azymut żeby wstawić "kupną" blache. bo rzadko kiedy pasują one tak na tip top.
a tu masz jak to wstawiałem u siebie
staraj się wycinać i wymieniać tylko to co jest zainfekowane. to co fabryczne a jeszcze zdrowe zostawiaj. zawsze jest to lepszy azymut żeby wstawić "kupną" blache. bo rzadko kiedy pasują one tak na tip top.
Dzięki na pewno się przyda . Pamiętasz może od jakiego producenta miałeś te blachy z twojego 1 rysunku i jakie miały numery ? bo ciężko jest to znaleźć .
-
- Beczkomistrz
dostałem razem z autem. więc nie wiem skąd pochodziły.
kurcze,faktycznie na alle nie widze. a sprawdzałeś u Potrykusa tak jak Lofix zalecił? pamiętam,że jeszcze niedawno miał to w ofercie
kurcze,faktycznie na alle nie widze. a sprawdzałeś u Potrykusa tak jak Lofix zalecił? pamiętam,że jeszcze niedawno miał to w ofercie