http://olx.pl/oferta/mercedes-benz-CID5 ... 53d8e776d6
Ktoś może przejazdem, albo w pobliżu mieszka i zobaczyłby to auto. Właściciel ma porobić zdjęcia i wysłać. Mówił mi że auto do remontu co mnie raczej nie dziwi, chce tylko wiedzieć czy jest w niej jakiś potencjał. Dział chyba dobry wybrałem?
Mercedes w115 Sieciechów
Moderator: Tomek
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Re: Mercedes w115 Sieciechów
Na zdjęciach w ogłoszeniu wygląda dobrze, toteż interesowałem się nim w zeszłym roku i dostałem wówczas owe "dodatkowe zdjęcia". Powiem krótko - dramat k... Auto jest zdrowo pognite gdzie się tylko da. W tym stanie, do opłat i po przeszczepie silnika, warte może 2-3 tyś zł - jako dawca gratów. Oglądając 115-tki i 114-tki za okolice 6000-7000 zł widywałem znacznie lepsze bazy, niestety.
Reasumując - nie polecam.
Serdecznie pozdrawiam.
Reasumując - nie polecam.
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Oto taką odpowiedz mi chodziło. Czerwone auta zawsze na fotach dobrze wyglądają nawet jak są mocno pognite. Leci podziękowanie.
http://allegro.pl/mercedes-w-115-dobry- ... 12890.html
Jeszcze takiego znalazłem. To wersja taxi? Jakieś szybkie spostrzeżenia? Mam zamiar zobaczyć bo sprzedający blisko mnie, ale wolę zapytać. Wiadomo że serce może zapanować nad rozumem w takich momentach
Jeszcze takiego znalazłem. To wersja taxi? Jakieś szybkie spostrzeżenia? Mam zamiar zobaczyć bo sprzedający blisko mnie, ale wolę zapytać. Wiadomo że serce może zapanować nad rozumem w takich momentach
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Wnętrze wskazuje na taxi
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
To absolutnie bez znaczenia czy to jest taxi czy "sraxi" Znaczenie przy oględzinach powinien mieć dla Ciebie wyłącznie faktyczny stan samochodu, ze szczególnym uwzględnieniem blachy nadwozia, podłogi i podłużnic. Zwracaj też uwagę na kompletność "galanterii". Na fotkach wygląda nieźle, może okazać się być dobrą bazą do zrobienia trzymającego się kupy i sprawnego autka. Jeśli szukając 115-tki "grzebiesz w śmieciach" za kilka tysięcy (podobnie zresztą jak ja ), to nie patrz czy mu się lakier zgadza z tabliczką a silnik z VIN-em (i na podobne pierdoły) tylko patrz, żeby to się chociaż kupy trzymało. Kupienie przyzwoitej bazy poniżej 10 000 zł jest trudne ale z tego co widzę, nadal nie jest niemożliweArku pisze:(...) To wersja taxi? (...)
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Rafako zdaję sobie sprawę z tego co piszesz, widać mamy bardzo podobne podejście...
Co do wersji taxi to właśnie byłaby pożądana, do tego środek wydaje się bardzo kompletny.
Na razie największym problemem to dodzwonić się do gościa.
Co do wersji taxi to właśnie byłaby pożądana, do tego środek wydaje się bardzo kompletny.
Na razie największym problemem to dodzwonić się do gościa.
Ogłoszenie nieaktualne ponieważ "nie było ofert kupna".
Nic dziwnego skoro właściciel nie odbiera telefonu ciągle dzwoniącego, nie odpisuje na wiadomości...
Rynek klasyków w Polsce jest trudny
Nic dziwnego skoro właściciel nie odbiera telefonu ciągle dzwoniącego, nie odpisuje na wiadomości...
Rynek klasyków w Polsce jest trudny