Remake 230CE
Moderator: Tomek
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TDT
Re: Remake 230CE
Finalnie myślę ,że trochę zszedł Ci z ceny bo trochę wysoko stała.Możliwe ,że wracałeś z nią przez Biłgoraj bo gdzieś śmignęła mi laweta z podobną coupetą ?
Dobrze ze nie zatrzymałeś się w Biłgoraju. Kiedyś prosiłem sprzedawce z tamtad aby podał mi numer katalogowy części którą sprzedaje to mi odpowiedział, ze niema czasu bo on jest nastawiony na zysk, mimo ze część miała wybity katalogowy na ofercie tylko nie wyrazny. Jak cos to sluze porada mam taka ale 83.
-
- Beczkofan
Po pierwsze to co to ma do tego ? A po drugie to nie wiem o czym mówisz o jakim zysku ? chyba nie o mnie mowaLohrSith pisze:Dobrze ze nie zatrzymałeś się w Biłgoraju.
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 230 CE W123 M102 2.0
Cena niższa niż w ogłoszeniu o 2 tyś. co do przejazdu przez Biłgoraj to nie wiem bo gość mi ją przywiózł, przy okazji - jechał z Bmk-ą do Jarosławia
prace trwają :
rozebrałem komorę- przygotowania do piaskowania
po piaskowaniu - małe dmuchanko i malujemy
LohrSith będę prosił o kilka zdjęć wiązki szczególnie od strony kierowcy
prace trwają :
rozebrałem komorę- przygotowania do piaskowania
po piaskowaniu - małe dmuchanko i malujemy
LohrSith będę prosił o kilka zdjęć wiązki szczególnie od strony kierowcy
-
- Beczkofan
Czyli to samobuli pisze:gość mi ją przywiózł, przy okazji - jechał z Bmk-ą do Jarosławia
daj znac dokladnie. pomoge.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
Ciekaw jestem co zrobiles przed tym podkladem reaktywnym, jezeli wypiaskowales to ok, ale jak malowales na rdze nawet powierzchowna to niezbyt dobrze, na rdze w takich przypadkach najlepszy jest kortanin albo jeszcze lepszy brunox do odkwaszania i neutralizacji rdzy i potem reaktywny albo farba penetrujaca taka jak "malsky" albo zlotostocki "penetrol", gryzie rudego az milo
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.