Szukam dobrego blacharza i lakiernika

Byłeś, widziałeś, jesteś zadowolony, napisz o tym

Moderator: Tomek

lukasz.zamosc
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 280 c

Szukam dobrego blacharza i lakiernika

Post autor: lukasz.zamosc »

Witam wszystkich,
Posiadam w 123 coupe w ktorym mam do zrobienia kawalek podlogi( prawa tylną strona), tylny prawy blotnik - reperaturka i konserwacja calego auta plus ogolne przejrzenie wszystkiego. Auto jest. W 95% oryginalne ma 189000 przebiegu potwierdzonego przez rzeczoznawce aut zabytkowych i dokumenty. Środek prawie idealny. Szukam odpowiedniej osoby, ktorej mógłbym powierzyc samochod,ktora nie polamie elementow przy demontażu,ktora jest dokladna, mysle o cynowaniu, blotnik i reperaturka,chcialbym aby auto było jak nowka. Czy ktos moze polecic kogos takiego? Szukam w Polsce południowej lub centralnej dowioze auto. W internecie oglaszaja sie firmy ale komu mozna zaufać? Prosze Was o pomoc i jakies kontakty. Piszcie w temacie lub na maila lukasz.zamosc@ wp.pl
gorny91
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 2,4 D

Re: Szukam dobrego blacharza i lakiernika

Post autor: gorny91 »

Mogę polecić https://www.facebook.com/manufakturaworkshop wydaje się, że koleś wie co robi ale jest drogi.
lukasz.zamosc
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 280 c

Post autor: lukasz.zamosc »

Kolego robiłeś coś tam?
Czy to Twój znajomy?
Skąd wiesz że jest konkretny i drogi?
gorny91
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 2,4 D

Post autor: gorny91 »

To nie jest mój znajomy byłem ze swoja beczka u niego. Pogadałem z nim stwierdził, że mógłby ją robić ale, że to raczej mi się nie opłaca pakować kasy w ten samochód bo jest sporo roboty. Stwierdzam tylko po rozmowie z nim i tym co widziałem u niego w garażu, że koleś się zna na robocie. Na stronkę na facebooku wrzuca zdjęcia ze swoich prac można podejrzeć.
ODPOWIEDZ