Nivo
Moderator: Tomek
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: sedan
Re: Nivo
chyba trzeba jakis dokument przygotowac
tak wyglada pompa, zazwyczaj na walku rozrzadu:
a po lewej stronie od silnika na nadkolu mam taki zbiornik:
Tylko ze istnienie tych elementow nie gwarantuje ze nivo jest i dziala - moga byc wymienione silowniki na zwykle amortyzatory.
tak wyglada pompa, zazwyczaj na walku rozrzadu:
a po lewej stronie od silnika na nadkolu mam taki zbiornik:
Tylko ze istnienie tych elementow nie gwarantuje ze nivo jest i dziala - moga byc wymienione silowniki na zwykle amortyzatory.
- Cyryl
- Beczkofan
- Posiadany model W123: S123,S124,ar916
Cześć,
szukam kompletu przewodów nivo na tył do kombi, czy ktoś z Was wałkował temat zakuwania odpowiednich przewodów i sprawdził, że to w praktyce zdaje egzamin? Dodam, że brakuje mi jednego króćca wkręcanego w amortyzator, co dodaje smaczku poszukiwaniom... Może ktoś poratuje mnie tym żelastwem?
szukam kompletu przewodów nivo na tył do kombi, czy ktoś z Was wałkował temat zakuwania odpowiednich przewodów i sprawdził, że to w praktyce zdaje egzamin? Dodam, że brakuje mi jednego króćca wkręcanego w amortyzator, co dodaje smaczku poszukiwaniom... Może ktoś poratuje mnie tym żelastwem?
- Cyryl
- Beczkofan
- Posiadany model W123: S123,S124,ar916
Brakuje mi przewodów łączących gruszki z amortyzatorami, oraz jednego króćca wkręcanego w amortyzator. Z króćcem to może i bym sobie poradził, ale o stalowe przewody chodzi.
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Wiem czego potrzebujesz, kiedyś to miałem ale sprzedałem.
Wklejam fotkę - może ktoś takie coś ma:
A co do przewodu stalowego to chyba jeden taki mam - przynajmniej z rok temu (jakoś w wakacje) miałem go w ręce (drugi byś sobie dorobił wg tego mojego, tylko muszę go znaleźć, na dniach postaram się poszukać).
Wklejam fotkę - może ktoś takie coś ma:
A co do przewodu stalowego to chyba jeden taki mam - przynajmniej z rok temu (jakoś w wakacje) miałem go w ręce (drugi byś sobie dorobił wg tego mojego, tylko muszę go znaleźć, na dniach postaram się poszukać).