from zero to... hero? W123 280E
Moderator: Tomek
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Re: from zero to... hero? W123 280E
podobno kolory w macie teraz modne
Po malowaniu zostanie najprzyjemniejsze. Składanie
Po malowaniu zostanie najprzyjemniejsze. Składanie
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
kurcze,Wojtas,ależ Ci zazdroszcze takiego momentu. żeby było bliżej to bym wpadł pomóc przy składniu. zawsze to jakaś ekstaza
wykonanie moim zdaniem super!
Piękny!
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Gratki!!
Teraz najprzyjemniejsza część czyli składanie, masz całą zimę na to, czyli na wiosnę widzimy się na spocie ?
Pozdro
Teraz najprzyjemniejsza część czyli składanie, masz całą zimę na to, czyli na wiosnę widzimy się na spocie ?
Pozdro
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Na pewno przydała by się czasem pomoc, ale jakoś dam radę ale zawsze lubiłem składać i rozkładać auta (z golfem miałem taką w wprawę, że w 2 dni z kolegą założyliśmy klimę a liczę od odkręcenia pierwszej do dokręcenia ostatniej śrubki Co do wykonania to przy pierwszym woskowaniu wszystko się okaże, ale wygląda, że lakier bardzo ładnie się rozlałKowal_80 pisze:kurcze,Wojtas,ależ Ci zazdroszcze takiego momentu. żeby było bliżej to bym wpadł pomóc przy składniu. zawsze to jakaś ekstaza
Zobaczymy jak będzie cały, ale dziękujęHilek pisze:Piękny!
Na pewno coś zorganizujemy na wiosnę pewnie nie będzie wszytko na 100% zrobione (pod maską pewnie nie wyrobię na wiosnę), ale już będzie czym przyjechaćyetitom pisze:Gratki!!
Pozdro
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Zrobiłem parę zdjęć jak to wygląda. Blacharka poskładana i spasowana wraz z listwami itd. W najbliższym tygodniu odbieram to auto. Zgrałem zdjęcia i się przeraziłem - delikatna warstwa kurzu oświetlona błyskiem z komórki zrobiła efekt auta leżącego 15 lat w szopie Co zostało? polakierowanie progów na właściwy kolor i wypolerowanie lakieru