from zero to... hero? W123 280E
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Re: from zero to... hero? W123 280E
podkład, podkład, jeszcze więcej podkładu
Podłoga bagażnika... też podkład
kieszenie bagażnika, tutaj o dziwo - podkład w prawej wzmocnienie wymęczone, ale... jest ono niedostępne, żaden handlarz typu "w123 na części" czy też inne "wszystkie części do w123" nie miał takiego (tj. jeden miał tylko zardzewiałe lewe). Jeszcze pójdzie guma na łączenie blach po wstawkach.
Podłoga bagażnika... też podkład
kieszenie bagażnika, tutaj o dziwo - podkład w prawej wzmocnienie wymęczone, ale... jest ono niedostępne, żaden handlarz typu "w123 na części" czy też inne "wszystkie części do w123" nie miał takiego (tj. jeden miał tylko zardzewiałe lewe). Jeszcze pójdzie guma na łączenie blach po wstawkach.
Czy na pewno ten jeden był zardzewiały bo ze zdjęć w tym temacie które zostały opublikowane po jego otrzymaniu wcale tego nie wynika. Używane części szczególnie te ciężko dostępne nigdy nie wyglądają jak z fabryki, ale żeby od razu zardzewiałe...Wojtek pisze:kieszenie bagażnika, tutaj o dziwo - podkład w prawej wzmocnienie wymęczone, ale... jest ono niedostępne, żaden handlarz typu "w123 na części" czy też inne "wszystkie części do w123" nie miał takiego (tj. jeden miał tylko zardzewiałe lewe). Jeszcze pójdzie guma na łączenie blach po wstawkach.
-
- Beczkomistrz
tak, miał dół zardzewiały, co wcale nie oznacza, że był przegnity, albo uszkodzony. Co więcej, śmiało powiem, że w skali szkolnej był na 4. (można powiedzieć, że stan dobry, ale nie bardzo dobry). Jestem z niego zadowolony. W poprzednim poście chodziło o to, że nikt nie miał bardzo dobrego, a dobry (czyli do poprawek) szukając długo znalazłem tylko jeden.
Świetny artykuł, fajnie że tak wszystko dokładnie opisałeś i zobrazowałeś licznymi zdjęciami.
Mam pytanie, opisując GRILLA napisałeś: "poprzeczki zostały dokładnie wymyte, z aluminiowymi poprzeczkami zrobiony porządek i całość skręcona do kupy" - chodzi właśnie o te poprzeczki - u mnie jednej brakuje, reszta jest w kiepskim stanie, ale sam grill jest elegancki, więc szkoda kupować cały. Można te poprzeczki gdzieś kupić/zdobyć/zrobić samemu?
Dzięki za info,
pozdrawiam
Kuba
Mam pytanie, opisując GRILLA napisałeś: "poprzeczki zostały dokładnie wymyte, z aluminiowymi poprzeczkami zrobiony porządek i całość skręcona do kupy" - chodzi właśnie o te poprzeczki - u mnie jednej brakuje, reszta jest w kiepskim stanie, ale sam grill jest elegancki, więc szkoda kupować cały. Można te poprzeczki gdzieś kupić/zdobyć/zrobić samemu?
Dzięki za info,
pozdrawiam
Kuba
-
- Beczkomistrz
+48 691 115 123
http://oldtimer-sklep.pl/
zadzwoń pod ten numer, jest bardzo duża szansa, że będą mieli.
http://oldtimer-sklep.pl/
zadzwoń pod ten numer, jest bardzo duża szansa, że będą mieli.
Bardzo dziękuję!
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Coś temat ucichł, a ja bym bardzo chciał zobaczyć zdjęcia już polakierowanego autka
-
- Beczkomistrz
hehe ja też bym chciał w końcu zobaczyć polakierowane Mam fatalne zdjęcia polakierowanego bagażnika w środku, wczoraj widziałem polakierowane wnętrza drzwi, w tym tygodniu będzie polakierowane już całe wnętrze auta i prawdopodobnie dach z zewnątrz, w następnym tygodniu prawdopodobnie reszta karoserii...