Witamy się
Moderator: Tomek
Re: Odp: Witamy się
Siemano
-Jesteś świrem wiesz?
-Nie. Dlaczego?
-Bo masz świra na punkcie Mercedesa.
Był:
Mercedes W 123 300D automat-sprzedany
Nissan Patrol 2.8 TD manual - sprzedany
Jest:
Mercedes W 124 200D
Fiat 126p FL
-Nie. Dlaczego?
Był:
Jest:
Mercedes W 124 200D
Fiat 126p FL
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
Re: Witamy się
witam wszystkich
Marek z Fromborka
jeszcze nie posiadam beczki ale mam nadzieje,że już niedługo ...
pozdrawiam
Marek z Fromborka
jeszcze nie posiadam beczki ale mam nadzieje,że już niedługo ...
pozdrawiam
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Witam
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 300TD
- Kontakt:
Siemano! Widze, ze forum żyje, ciesze sie bardzo, byłem na starym forum od początku, widze ze zostalo klika rzeczy w FAQ ktore opracowywalem dla Kali'ego
S123 300TD
- cichyPWR
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230E automat '78
Staraliśmy sie przeniesc jak najwięcej żeby bylo jak dawniej. Witamy
Sent from my Lumia 625
Sent from my Lumia 625
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
Witam
Nazywam się Norbert. Mam 17 lat. Pochodzę z Poznania. Jestem szczęsliwym posiadaczem Białej beczki 200D z 79' roku. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o prawie jazdy ,ale na wszystko przyjdzie czas. Do tego czasu mam zamiar ją skończyć. Więcej do zobaczenia niedługo w dziale ''Odbudowa'' Pozdawiam i bardzo mi miło mieć konto na nowym forum ,gdyż stare pamiętam ''w przebłyskach''
Nazywam się Norbert. Mam 17 lat. Pochodzę z Poznania. Jestem szczęsliwym posiadaczem Białej beczki 200D z 79' roku. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć o prawie jazdy ,ale na wszystko przyjdzie czas. Do tego czasu mam zamiar ją skończyć. Więcej do zobaczenia niedługo w dziale ''Odbudowa'' Pozdawiam i bardzo mi miło mieć konto na nowym forum ,gdyż stare pamiętam ''w przebłyskach''
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: kupie 123 do 3 tys
witam,
Mam na imię Tomek lat 23. mieszkan w Sulejowku k. W-wy, od jakiegos czasu planuje zakup beczki oczywiscie diesel tak do 3000 zł i do odratowania. Dlaczego beczka?
Moj przyszły teść jest fanem mercedesow posiada beczke rocznik 1976 ( z silnikiem od kaczki ), W124 baleron też diesel chyba 3,0 z 1993r oraz busa z paką (kaczka z 74r) wszystkie troszkę zaniebane bo tesc prowadzi skup zlomu ale nigdy sie nie zawodł na mercedesie, jak prowadze jego auta czy to 123 czy 124 to czuje ze to jest to...co mi sie poba w mercedesach, klimat jazdy, komfort, bezpieczenstwo.
Na co dzien jezdzę Oplem Astrą G z silnikiem 1.4 16v 2002r , teść smieje się ze mnie że nigdy by Opla nie kupił ja narazie jestem z niego zadowolony od 2 lat bez awarii a przebieg to 230 tys i na pełnym syntetyku cały czas. Po ślubie oddam go żonie a sam chcę mieć beczke:)
mam nadzieję że forum sie powiększy bo bede pewnie w odbudowie potrzebował w pomocy jak juz uda się kupić beczułkę:)
pozdrawiam!
Mam na imię Tomek lat 23. mieszkan w Sulejowku k. W-wy, od jakiegos czasu planuje zakup beczki oczywiscie diesel tak do 3000 zł i do odratowania. Dlaczego beczka?
Moj przyszły teść jest fanem mercedesow posiada beczke rocznik 1976 ( z silnikiem od kaczki ), W124 baleron też diesel chyba 3,0 z 1993r oraz busa z paką (kaczka z 74r) wszystkie troszkę zaniebane bo tesc prowadzi skup zlomu ale nigdy sie nie zawodł na mercedesie, jak prowadze jego auta czy to 123 czy 124 to czuje ze to jest to...co mi sie poba w mercedesach, klimat jazdy, komfort, bezpieczenstwo.
Na co dzien jezdzę Oplem Astrą G z silnikiem 1.4 16v 2002r , teść smieje się ze mnie że nigdy by Opla nie kupił ja narazie jestem z niego zadowolony od 2 lat bez awarii a przebieg to 230 tys i na pełnym syntetyku cały czas. Po ślubie oddam go żonie a sam chcę mieć beczke:)
mam nadzieję że forum sie powiększy bo bede pewnie w odbudowie potrzebował w pomocy jak juz uda się kupić beczułkę:)
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, 11:17 przez tomek909, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D "82
Witamy na forum
jak najbardziej popieram zdanie Twojego przyszłego teścia też opla bym nie kupił
jak najbardziej popieram zdanie Twojego przyszłego teścia też opla bym nie kupił
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Cześć, mam na imię Łukasz, mieszkam w Gdańsku i wszystko wskazuje na to, że za kilka dni będę jeździć beczką.
Lukasz siemanko ja mieszkam koło Gdańska a dokładnie jakiś kilomter od Tczewa. Więc mam nadzieję że się kiedys spykniemy
-Jesteś świrem wiesz?
-Nie. Dlaczego?
Był:
Jest:
Mercedes W 124 200D
Fiat 126p FL
-Nie. Dlaczego?
Był: