Krystian pisze:Jestem z okolic Bochni jadę przez Kielce chętnie pojadę w grupie. Jeżeli ktoś też tak planuje jechać dajcie znać
Krystian, do Ciebie i do pozostałych planujących jechać "starą 7-ką" na Warszawę. Od granicy województwa do samej obwodnicy Kielc jest remont i budowa i jazda w mega korku. Sam wyjazd z Krakowa na północ to droga przez mękę. Dlatego ja wolę odżałować to 20pln i spokojnie poturlikać się A4 i potem S1/1 na Łódź. W prawdzie jest ok 50km dalej, ale jednak! Jazda na Kielce w przez innej niż noc to katastrofa i strata czasu.
Z drugiej strony jeżeli będzie nas więcej z okolic Krakowa to ja się dostosuję. Zawsze to miło jechać w kilku
pozdrawiam
broneq
W123 C 230CE 1983r i W115 220D 1974r
Stare Mercedesy ... są doskonałe.
Nagrody się robią. Tabliczki na nagrody się graweruj, resztę nagrody będzie pochodzić z części od W123. Nie chciałem żadnych pucharów, chciałem żeby było jak najwięcej beczkowego klimatu. I myślę że będziecie zadowoleni. Pełne wyżywienie oraz nocleg, plus opłata klimatyczna wynosić będzie 164 zł od osoby. Do 30.05 mam termin przelania 30% zaliczki. Resztę można dopłacić na miejscu. Zrobię to ze swoich, a Wy w miarę możliwości pomału zbierajcie się do przelewów. Jeśli ktoś chce, może przelać mi całość i będzie miał spokój. Od momentu pierwszej wpłaty będę każdego wieczoru tutaj odnotowywał wpłaty. Poniżej moje dane: