Witamy się
Moderator: Tomek
- Toni
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200 D 1981
Re: Witamy się
Witam wszystkich zakręconych jestem z Kęt na imię mam Antoni w 2016 kupiłem W 123 200 D z 1981 r co prawda muł ale nie jest to dla mnie tak istotne nie korzystam z niego na codzień, na tym forum jest kopalnia wiedzy o beczkach gratuluje wszystkim posiadaczom tego wspaniałego auta oraz zachęcam do kupna niezdecydowanych naprawdę warto.
Witajcie.
Mam na imię Andrzej dla znajomych Jędrek , jestem z Żor.
W mojej rodzinie beczki były od zawsze od wersji rządowej po kombika którego posiadam od nastu lat.
Nastał czas żeby "żaba" wróciła do oryginału i będę potrzebował Waszej nieocenionej pomocy.
Mam na imię Andrzej dla znajomych Jędrek , jestem z Żor.
W mojej rodzinie beczki były od zawsze od wersji rządowej po kombika którego posiadam od nastu lat.
Nastał czas żeby "żaba" wróciła do oryginału i będę potrzebował Waszej nieocenionej pomocy.
Witam wszystkich. Jestem ze Świętokrzyskiego. Na forum jestem zarejestrowany już od jakiegoś czasu. Wiedzę trzeba jakoś zdobyć. Mój plan to zakup w123 coupe. Na zlocie napewno was odwiedzę bo to 20 km od mojego miejsca zamieszkania. Pozdrawiam
Witam, co prawda nie jestem jeszcze posiadaczem beczki ale bardzo chciałbym trafić do tego elitarnego grona Jestem z Siedlec, mam na imię Jacek, w tym roku stuka mi 50tka i chciałbym zrobić sobie prezent w postaci beczuni. Rozglądam się na jakimś pojazdem dla siebie i w oko wpadło mi W123 w wersji lang. W innym temacie o tym pisze i proszę o opinie osoby, które wiedzą więcej w tym temacie Pozdrawiam Jacek
Witam
Mam na imię Jacek i jestem z Poznania, niestety nie mam jeszcze swojej wymarzonej gwiazdy, ale mam nadzieję że już niedługo. Trafiłem na wasze forum, bo szukam informacji na temat tych samochodów, i wydaje mi się że dobrze trafiłem
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Jacek i jestem z Poznania, niestety nie mam jeszcze swojej wymarzonej gwiazdy, ale mam nadzieję że już niedługo. Trafiłem na wasze forum, bo szukam informacji na temat tych samochodów, i wydaje mi się że dobrze trafiłem
Pozdrawiam wszystkich
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 230CE 1980
Cześć wszystkim jestem Karol, jestem z okolic Ostródy. Wkońcu udało mi się nabyć wymarzoną beczkę którą za jakiś czas wrzucę oczywiście na forum. Mam nadzieje że spotkamy się na jakimś zlocie. Pozdrawiam.
Cześć,
W123 jeszcze nie mam, ale może uda sie trafić jakąś coupetę (najlepiej w Łodzi ). Póki co wertuje forum w poszukiwaniu wskazówek jak nie trafić na minę.
Pozdrawiam
W123 jeszcze nie mam, ale może uda sie trafić jakąś coupetę (najlepiej w Łodzi ). Póki co wertuje forum w poszukiwaniu wskazówek jak nie trafić na minę.
Pozdrawiam
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: no
- Kontakt:
Witajcie
Siema forumowicze, w końcu zarejestrowałem się na forum. Jestem czytelnikiem, raz na jakiś czas. Wiem, iż to godne uwagi forum, na którym można zobaczyć wiele istotnych opinii.