Witam Koleżanki i Kolegów!
Mam planie zakupić W123.. dla mojego taty w tym roku kończy 70 lat a był to jeden z jego ukochanych samochodów. Mam nadzieję, że się uda Pozdrawiam!
Witajcie,
Mam na imię Idris. Mieszkam we Wrocławiu.
Miłość do Mercedesów od 1984 roku .
Przygoda z Mercedesami od 2013 roku.
Mercedes-Benz W123c od dwóch dni
Hej, mam na imię Wojtek i jestem z Bielska-Białej. Od dwóch miesięcy posiadam złote 280CE manual. Był to zawsze mój samochód marzeń. Od kilku dni rozbieram go i przygotowuję do napraw blacharskich oraz lakierowania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Witam. Mam na imię Łukasz i mieszkam w Poznaniu. Od zawsze podobały mi się mercedesy i to mercedesy kombi. Od kilku miesięcy przeglądałem więc s123 w silniku wysokoprężnym. Rozsądek podpowiadał kup 240td więc jak to z rozsądkiem bywa szukałem. Apetyt rosnie w miarę jedzenia więc od kilku tygodni kątem oka spoglądam na s123 300 td turbo ale bezskutecznie, na forum natknąłem sie na post kolejne w123 turbo z USA i szczęka odpadła mi z wrażenia wymarzone auto stało tak blisko. Widzialem jeszcze jedną 300 na olx ale również ktos mnie ubiegł. Chciałbym więc dołączyć do grona i z waszą pomocą znaleźć moja s123 nawet z dziurą lub dwiema a nawet turbo dziurą. Pozdrawiam.