Witamy się
Moderator: Tomek
Re: Witamy się
Witam Koleżanki i Kolegów!
Mam planie zakupić W123.. dla mojego taty w tym roku kończy 70 lat a był to jeden z jego ukochanych samochodów. Mam nadzieję, że się uda Pozdrawiam!
Mam planie zakupić W123.. dla mojego taty w tym roku kończy 70 lat a był to jeden z jego ukochanych samochodów. Mam nadzieję, że się uda Pozdrawiam!
- Mainstream
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 1980
siema wszystkim
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Witajcie. Lee! szacunek dla Ciebie i Taty. Pozdrawiam! Mam nadzieję że Ty i Twój ojciec, wraz z Głównym nurtem spotkamy się w Spale.
- Idris
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: Coupe 1983
- Kontakt:
Witajcie,
Mam na imię Idris. Mieszkam we Wrocławiu.
Miłość do Mercedesów od 1984 roku .
Przygoda z Mercedesami od 2013 roku.
Mercedes-Benz W123c od dwóch dni
Pozdrawiam!
Mam na imię Idris. Mieszkam we Wrocławiu.
Miłość do Mercedesów od 1984 roku .
Przygoda z Mercedesami od 2013 roku.
Mercedes-Benz W123c od dwóch dni
Pozdrawiam!
Są auta i są Mercedesy.
Witam! pochodzę z Kłodzka, od kilku miesięcy jestem posiadaczem W123 300D 1980 r, pozdrawiam użytkowników, Piotr
Witam
Ranking suplementów na rzeźbę i na masę - gainery i suplementy Chwilówki na dowolny cel od ręki
Hej, mam na imię Wojtek i jestem z Bielska-Białej. Od dwóch miesięcy posiadam złote 280CE manual. Był to zawsze mój samochód marzeń. Od kilku dni rozbieram go i przygotowuję do napraw blacharskich oraz lakierowania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
witam forumowiczow
Witam. Mam na imię Łukasz i mieszkam w Poznaniu. Od zawsze podobały mi się mercedesy i to mercedesy kombi. Od kilku miesięcy przeglądałem więc s123 w silniku wysokoprężnym. Rozsądek podpowiadał kup 240td więc jak to z rozsądkiem bywa szukałem. Apetyt rosnie w miarę jedzenia więc od kilku tygodni kątem oka spoglądam na s123 300 td turbo ale bezskutecznie, na forum natknąłem sie na post kolejne w123 turbo z USA i szczęka odpadła mi z wrażenia wymarzone auto stało tak blisko. Widzialem jeszcze jedną 300 na olx ale również ktos mnie ubiegł. Chciałbym więc dołączyć do grona i z waszą pomocą znaleźć moja s123 nawet z dziurą lub dwiema a nawet turbo dziurą. Pozdrawiam.
Witam Adam ma dopiero zamiar kupić do jazdy na co dzień co o tym myślicie? Myślę o dieslu