Koszulki klubowe kalendarze...
Moderator: Tomek
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: Focus ST
Re: Koszulki klubowe kalendarze...
Chciałbym naklejki, bo poczułem się forowiczem beczkolandii, Szukam beczki od 2 miesięcy, nie kupiłem jeszcze, więc fizycznie nie posiadam. Rozumiem, ze w takiej sytuacji nie zasługuję na zakup owej naklejki ?
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Dlaczego? Ja mówiłem właśnie o zupełnie innej sytuacji: wlepki powinni mieć ludzie udzielający się na forum (lub w przyszłości na spotach/zlotach) - niezależnie od tego czy mają beczkę. Nie powinni mieć ludzie nieudzielający się na forum - mimo iż mają w123
- scigon
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 230 CE '81
Jestem jak najbardziej za nalepkami. Zgadzam się z Wojtkiem , że skoro nalepki są forumowe to powinny być na samochodach z naszego forum . Mało kto z nas się widział w realu ale myślę , że to tylko kwestia czasu i pierwszy zlot/spot pozwoli się poznać .
- Volosia
- Beczkolak
- Posiadany model W123: W124 200D
Beczki swojej jeszcze nie mam, ale za jestem za każdym pomysłem rozreklamowania forum. A jak gwiazda będzie, to i na zlot wpadnę (jak studia pozwolą )
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: Focus ST
dlatego zamawiałem 4 szt, gdyż chciałbym jedną przykleić na swoje codzienne auto i jedną w firmie na szybie. To zaszczyt być w gronie forowiczów beczkolandii. Wiem że dla znawców tematu taka nalepka od razu będzie powodem do wspaniałej dyskusji i może nowego forowicza/ki .
Co prawda, to nie przedstawiałem swojego Mietka na forum, ale aby dochować ustaleń ze starego forum, którego chcemy być kontynuatorami, proponuję nie zmieniać zasad i pójść drogą Kalego, tzn pokaż się a możesz być ambasadorem tego forum. To jest moje zdanie. A tak na marginesie możemy zakupić większą ilość tych nalepek ze wspólnej zbiórki kasy, a później jak ktoś będzie chętny to się dalej odsprzeda. Admin Twoje zadanie, aby to zorganizować. Nie chcę, aby na jakimś samochodzie nie Mercedes zobaczyć naklejki Beczkolandii. To chyba oczywiste. Pozdrawiam. Janusz i zapraszam do dyskusji.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Z chęcią bym się zajął tym tematem ale do ok lutego jestem odcięty od świata. Mega remont w chałupie. Nie miał bym czasu jeździć na pocztę.
Moim skromnym zdaniem rozmiar 7x7 jest za duży. Wlepki najatrakcyjniej wyglądają na samochodzie w rozmiarze 5x5cm
Moim skromnym zdaniem rozmiar 7x7 jest za duży. Wlepki najatrakcyjniej wyglądają na samochodzie w rozmiarze 5x5cm
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Mam tych naklejek trochę, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę na PW w celu współpracy rozmiar 7x7
- lewy193
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 240D
Ostatnio robiłem na zmówienie w pewnej firmie naszywki i tak mi przyszło do głowy odnośnie koszulek klubowych idzie wiosna lato może już powoli czas na nie. A co do realizacji to aby nikogo tym nie obarczać to można podesłać naszą grafikę do takiej firmy ( najlepiej takiej która ma konto na allegro i robi takie koszulki na indywidualne zamówienie, każdy by zrobił sobie jaką by chciał kolor,rozmiar). Koszt z przesyłką oscylował by w granicach 30 zł za sztukę. Tylko kwestia ustalenia czy same logo czy logo ze strony ze zdjęciem może też gdzieś wpleciony nick. Co o tym sądzicie ?
Drodzy koledzy z tymi koszulkami to jest tak:
Żeby było dobrze to trzeba to nadrukować sitodrukiem (inaczej będzie odłazić prędzej czy później) więc trzeba przygotować sito, a to koszt około 300- 500 zł
Przy dużym zamówieniu wlicza się w koszty koszulek no i same koszulki też nie powinny być z papieru.
Myślę ze na początek trzeba by zrobić około 50-100 szt żeby koszt koszulki nie przekroczył 25 złotych.
Kolory i rozmiary są do wyboru i raczej nie wpływają na koszt
Żeby było dobrze to trzeba to nadrukować sitodrukiem (inaczej będzie odłazić prędzej czy później) więc trzeba przygotować sito, a to koszt około 300- 500 zł
Przy dużym zamówieniu wlicza się w koszty koszulek no i same koszulki też nie powinny być z papieru.
Myślę ze na początek trzeba by zrobić około 50-100 szt żeby koszt koszulki nie przekroczył 25 złotych.
Kolory i rozmiary są do wyboru i raczej nie wpływają na koszt