Hasło reklamowe Beczkolandii
Moderator: Tomek
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Re: Odp: Hasło reklamowe Beczkolandii
Tam musi być to co jest lub inny opis działalności forum. Potrzebne jest do indeksowania w google aby forum było w miarę wysoko w wynikach wyszukiwania
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Re: Hasło reklamowe Beczkolandii
Tak przy okazji Kazios, potrzebna jest już jakaś zrzuta na "witrynę/serwer czy coś"?
Serdecznie pozdrawiam.
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
- cichyPWR
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230E automat '78
Na starym forum były reklamy, może warto pozyskać parę firm?
Branża motoryzacyjna : chemia samochodowa, jakiś serwis, wulkanizacja, stacja paliw ???
Wtedy można by zrobić ( tzn Kazios ) stronę taką startową gdzie są reklamy, plus parę informacji, a dopiero przejście stricte do forum.
Jak działa to o czym pisałeś "...Tam musi być to co jest lub inny opis działalności forum. Potrzebne jest do indeksowania w google..."
póki co po wpisaniu beczkolandia pokazuje się FB a potem mnóstwo niczego.
Branża motoryzacyjna : chemia samochodowa, jakiś serwis, wulkanizacja, stacja paliw ???
Wtedy można by zrobić ( tzn Kazios ) stronę taką startową gdzie są reklamy, plus parę informacji, a dopiero przejście stricte do forum.
Jak działa to o czym pisałeś "...Tam musi być to co jest lub inny opis działalności forum. Potrzebne jest do indeksowania w google..."
póki co po wpisaniu beczkolandia pokazuje się FB a potem mnóstwo niczego.
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 3.0diesel
ja właśnie tak przez fb tu wchodzę
- kazios
- Administrator
- Kontakt:
Strony nie indeksują się w google ot tak dodasz i masz. Na to trzeba czasu. Moja strona w wynikach wyszukiwania pojawila sie jakoś po 2 miesiącach chyba. Strona z facebooka beczkolandii pojawiła się po miesiącu. Reklamy na pewno wspomogą działalność forum na przyszłoroczne opłaty. Na razie nic nie płaciłem bo teoretycznie sprawa z domena nie została zakończona.
- cichyPWR
- Beczkofan
Udało mi się znaleźć mateja185 ma się pojawić na forum ( to ten co miał logo na naklejki ) zobaczymy może da radę coś zrobić
Mój dwuletni syn: tato my mamy ziółty brym z bremką - tzn żółty samochód z gwiazdą
- kazios
- Administrator
- Kontakt:
Tylko logo jest już nie aktualne, zmienił się adres robię identyczne logo od nowa z materiałów znalezionych w google z aktualnym adresem ale jeżeli istniejące jest zapisane jako projekt jakiegoś programu graficznego to było by prościej
- cichyPWR
- Beczkofan
No no adres inny fakt, ale chodzi głównie teraz o rozmiar bo co w necie jest to wszystko małe chyba, że można jakoś powiększyć i wyostrzyć , ja się nie znam na prog graficznych, kazios Ty pewnie jesteś w temacie skoro pstrykasz zdjęcia.
- kazios
- Administrator
- Kontakt:
z rozmiaru, w którym będzie logo można wydrukować bez problemu naklejkę o szerszym boku 10cm. Myślę, że wystarczy
- cichyPWR
- Beczkofan
O widzę, że logo już uległo zmianie