KOSZULKI Z NADRUKIEM W123
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Re: KOSZULKI Z NADRUKIEM W123
Jak mój człowiek zrobił kondoniasty projekt plakatu na zlot to lawina pocisków, a tu na koszulce będziemy mieli rejestrację i już nie ma krytykantów. A no tak to nie ten temat, tam można było pisać milionów postów, tu już nie ma sensu. Nie ta impreza. Jak dla mnie kicha. Ma być logo forumowe i zdjęcie auta w tle. Nie każdy wie co to za model W123. Ale z wyglądu już kojarzą.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Ale te koszulki nie dotyczą zlotu. Na zlot projekt już jest chyba zaakceptowany.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
A czy ten temat dotyczy oficjalnych koszulek forumowych? No nie, więc w czym problem? Zresztą nie wiele osób ma czas przed świętami krytykować cokolwiek Temat gadżetów forumowych jeset w innym dziale i dawno chyba upadł.maciekpiti pisze:Jak mój człowiek zrobił kondoniasty projekt plakatu na zlot to lawina pocisków, a tu na koszulce będziemy mieli rejestrację i już nie ma krytykantów. A no tak to nie ten temat, tam można było pisać milionów postów, tu już nie ma sensu. Nie ta impreza. Jak dla mnie kicha. Ma być logo forumowe i zdjęcie auta w tle. Nie każdy wie co to za model W123. Ale z wyglądu już kojarzą.
- Daimler Ols
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 240D 1977
Odnośnie kołeczek to jedno z przykładowym kfz niederlassung Badenii Winterbergii, drugi z logiem beczkolandii, aczkolwiek logo jest wg mnie mało wyraźne
- Daimler Ols
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 240D 1977
Ewentualnie...inna CZcionka
/mod: no na litość boską, słownik takie byki już podkreśla
/mod: no na litość boską, słownik takie byki już podkreśla
jeszcze dołóż ,,glapę,,Niemiecką
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Pierwszy projekt z logo beczkolandi. Jest genialnie! Nie chcę nosić na sobie szkopskich znaków. Ja bym chciał z herbem Gdańska.
Może celne jajo jeszcze zaprojektuj. Tablicę celną, jajko tak zwane, z czasów PRL.
Może celne jajo jeszcze zaprojektuj. Tablicę celną, jajko tak zwane, z czasów PRL.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230CE
A ja poproszę nie W tylko C123 i herbem Łodzi
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200D, 240D
Uważam, że to świetny pomysł z tymi koszulkami. Jakiś czas temu sam szukałem jakiejś z motywem przewodnim beczki, ale niestety słabo z tym. A skoro nie ma to trzeba zrobić Tym bardziej, że kolega maciekpiti może za małe pieniądze je zorganizować. Skoro faktycznie są dobrej jakości to sam bym wziął kilka sztuk. Nudziłem się dziś trochę w pracy, co pozwoliło mi przygotować trzy luźne projekty. Żaden ze mnie grafik, ale może wspólnymi siłami coś wykombinujemy.