W 123 Coupe - reanimacja!!
Moderator: Tomek
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 280 C
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Re: W 123 Coupe - reanimacja!!
Ile wsadziles ?
-
- Beczkofan
nie liczylem
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 230CE
maciekpiti pisze:Ile wsadziles ?
Jak wynika z początkowego opisu to przynajmniej 5 lat ciężkich robótmaciekpiti pisze:Ile wsadziles ?
GRATULUJE wytrwałości i zapału!
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 280CE
Może nietypowe pytanie: czy goła podłoga Ci się uginała podczas stawania na niej? Składam mojego, podłoga po naprawie ale aż boję się że się wypaczy do dołu. Drugie pytanie: czy ściągałeś wszystkie maty bitumiczne włącznie z tą na tunelu? Pozdrowienia
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 280ce
- Kontakt:
Bardzo ladny.
Ja czekam na pare rzeczy i moze do wakacji poskladam swoja.
Kto jak kto ale ty Maciek sam dobrze wiesz ile to kosztuje pieniedzy i pracy oraz cierpliwosci.
Ja czekam na pare rzeczy i moze do wakacji poskladam swoja.
Kto jak kto ale ty Maciek sam dobrze wiesz ile to kosztuje pieniedzy i pracy oraz cierpliwosci.
Dokładnie, robię swojego 2 rok, właśnie oddałem do malowania. Też mi się marzy żeby w końcu wyjechać.
Mam pytanie o sposób mocowania ,,skrzynki" podciśnienia na lewym nadkolu? Wiem że nie w każdym takie coś było.
Mam pytanie o sposób mocowania ,,skrzynki" podciśnienia na lewym nadkolu? Wiem że nie w każdym takie coś było.
-
- Beczkofan
Radek239 pisze:Dokładnie, robię swojego 2 rok, właśnie oddałem do malowania. Też mi się marzy żeby w końcu wyjechać.
żadnej skrzynki podciśnienia nie widziałem u siebie. W prawdzie lakiernik demontował i zakładał błotniki ale z tego co pamiętam to nic takiego u mnie nie ma, nie wychodzą także żadne rurki z nadkola. ALe dla pewności sprawdzę w weekend bo walczę ze skrzynią biegów i aparatem zapłonowym.
-
- Beczkofan
- co do podłogi to niestety nie pamiętam, ale mogła się lekko uginać, jednak ręki nie dam sobie obciąć bo było to już dawno.pawelnowy1 pisze:Może nietypowe pytanie: czy goła podłoga Ci się uginała podczas stawania na niej? Składam mojego, podłoga po naprawie ale aż boję się że się wypaczy do dołu. Drugie pytanie: czy ściągałeś wszystkie maty bitumiczne włącznie z tą na tunelu? Pozdrowienia
-ściągałem maty z podłogi, tunelu nie ruszałem bo nie wymagał naprawy więc tam gdzie było to możliwe zostawiałem oryginalne elementy, oczywiście jeśli były zdatne do użytku. Polecam wygłuszyć tylną półkę pod głośniki. REWELACYJNIE GRA