W europie tylko kombi.Kowal_80 pisze:300DT nie szły tylko na ameryke,w europie też można było kupić beczke z takim silnikiem.
Ciekawe lub śmieszne aukcje
Moderator: Tomek
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Re: Ciekawe lub śmieszne aukcje
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Pierwszy raz coś takiego widzę, na pewno nie w Beczce
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
nie chciałem zakładać nowego tematu więc wrzucam tu. myśle,że w jakimś stopniu pasuje. a zatem :
pojawiło się jakiś czas temu ogłoszenie o beczce z klimą,na częsci. poprosiłem o fotke panela od klimy. i dostałem :
po rozmowie z właścicielem doszliśmy do wniosku,ze klima w tym aucie to raczej samoróba poprzednika. po przekręceniu prawego jojsticka nawiew się włącza. klima sama w sobie nie chłodzi bo sprężarka odeszła w siną dal. wentylator i chłodnica są. ale nie wiem czy ori.
i tak z ciekawości - widział ktoś z was "take cuś" ?
pojawiło się jakiś czas temu ogłoszenie o beczce z klimą,na częsci. poprosiłem o fotke panela od klimy. i dostałem :
po rozmowie z właścicielem doszliśmy do wniosku,ze klima w tym aucie to raczej samoróba poprzednika. po przekręceniu prawego jojsticka nawiew się włącza. klima sama w sobie nie chłodzi bo sprężarka odeszła w siną dal. wentylator i chłodnica są. ale nie wiem czy ori.
i tak z ciekawości - widział ktoś z was "take cuś" ?
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Mocny żart: http://olx.pl/oferta/mercedes-w123d-CID ... 3e673521b9
Tylko nie wiem czemu, jakoś wcale mnie nie rozśmieszył. Patrząc na relację cena-jakość, ogłoszeniodawca chyba popija Borygo zamiast oranżady a chleb smaruje Towotem, zamiast masłem
Trzeba mieć głęboko bieżnikowane opony mózgowe, żeby za taką "stylówę" sobie 25 koła winszować...
Serdecznie pozdrawiam.
Tylko nie wiem czemu, jakoś wcale mnie nie rozśmieszył. Patrząc na relację cena-jakość, ogłoszeniodawca chyba popija Borygo zamiast oranżady a chleb smaruje Towotem, zamiast masłem
Trzeba mieć głęboko bieżnikowane opony mózgowe, żeby za taką "stylówę" sobie 25 koła winszować...
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
kur... m.. Rafako,zamieść ostrzeżenie przed wejściem w linka! bo do łazienki musiałem iść po omacku tak mi oczy łzawiły ze śmiechu.
to ja branzlowałem się pół roku żeby do mojej znalezć poszycie fotela Siena,a można było pójść na łatwizne i potem furmanke za 40 koła wystawić ...
to ja branzlowałem się pół roku żeby do mojej znalezć poszycie fotela Siena,a można było pójść na łatwizne i potem furmanke za 40 koła wystawić ...
Ożeż ku... ale czad, jak z Mad Maxa:)
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Przecież napisał, że sprzedaje z powodów finansowych, widać tyle właśnie potrzebuje!Rafako pisze:Trzeba mieć głęboko bieżnikowane opony mózgowe, żeby za taką "stylówę" sobie 25 koła winszować...
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Ja pierdziu.... Głodny był misio, samochód zjadł... a nie, to odwrotnie!
A może gość sobie pomyślał" a nóż widelec się uda i zarobie pare złotych":)