Ciekawe lub śmieszne aukcje

Oczywiście społeczność motoryzacyjna nie tylko samochodami żyje, a więc zapraszam do dyskusji na każdy temat.

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Re: Ciekawe lub śmieszne aukcje

Post autor: Tomek »

Mnie też to śmieszy, wygląda jakby było zrobione za stodołą po pijaku z betoniarką szpachli :mrgreen:
Wojtek
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 280E

Post autor: Wojtek »

widziałem na żywo bardzo podobny pakiet rieger gto (był tłuczony do wielu modeli vw i bmw) i na żywo wyglądał nie najgorzej. Tutaj może (nie musi :) ) być podobnie - na żywo spoko, na zdjęciach tragicznie.
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

owszem,rieger na vw czy bmw wygląda jeszcze dobrze. ale te auta są jakby stworzone do tuningu. mercedes jest bardziej takim dostojnikiem i raczej nie powinno mu się zakładać takich dziwadeł. jak już to jakieś delikatne dokładki od amg,lorinsera i tym podobnych "bratnich" tunerów. choć mi nawet te delikatne jakoś mało pasują. ale to już jak kto woli.
Awatar użytkownika
Hilek
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 200D

Post autor: Hilek »

Cywilny batmobil :D
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
Awatar użytkownika
Rafako
Beczkomaniak
Beczkomaniak
Posiadany model W123: 200 D III seria
Kontakt:

Post autor: Rafako »

Czy to jakiś żart :?: :!: :?:

http://olx.pl/oferta/mercedes-w123-becz ... 65ffd52577

Najlepszy tekst: "auto traktowałem jako reklamę", czego pytam, autokasacji :?: :?: :?: :mrgreen:
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Awatar użytkownika
Hilek
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 200D

Post autor: Hilek »

Auto z 93 roku na gdańskich aniołkach, dużo zmieści do bagażnika - ze dwóch Popiełuszków :D
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

gość musiał mieć fajną faze jak to pisał. o tej reklamie to się powtarza z 5 razy,ze 3 razy o dobrym stanie i że wszystko nim przewieziesz.
i faktycznie może być to rarytas,zwróćcie uwage,że prawdopodobnie drzwi otwierają się do góry. przynajmniej przednie. i dołem są chyba niedomknięte ;)
Zdzisiek
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: 240D '80

gust

Post autor: Zdzisiek »

cześć,
czasem tak się zastanawiam oglądając różne ogłoszenia i tak np żółta beczka z niebieskim środkiem jest trochę dziwna (fotele to inna sprawa bo widać od razu że nie z tej parafii), niby ładna ale coś mi nie pasuje...
http://otomoto.pl/mercedes-benz-280-sta ... 19375.html
może ktoś zamawiający miał "fantazję" ale raczej wydaje mi się że to jakaś składanka z kilku egzemplarzy
Awatar użytkownika
Luszi
Beczkomaniak
Beczkomaniak
Posiadany model W123: 280C 1977

Post autor: Luszi »

Samochód jest z I serii, ale kierownicę ma z II/III, listwy na progach czarne zamiast niebieskich, progi w kolorze karoserii, a powinny być czarne... Brakuje wygłuszenia pod maską (ciekawe, czy gdzie indziej też). Filtr powietrza nie wiem, czy oryginalny - u mnie jest inny, a też mam 280C. Trzeba by sprawdzić kody na tabliczce (która notabene z niewiadomych względów jest tu czarna, a nie w kolorze karoserii).
Awatar użytkownika
Tomek
Moderator
Moderator
Posiadany model W123: W, S, C.

Post autor: Tomek »

Tłusty mix :D

http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/prodam ... c3e2e0dca0
123 kupe :D http://kharkov.kha.olx.ua/obyavlenie/me ... 8c3dba7739

A w Rumunii beczki zwane są po ichniejszemu: cobra
ODPOWIEDZ