I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Moderator: Tomek
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 240D
Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Nie wiem komu mówiłeś. Latałem z aparatem i ani razu nie słyszałem słowa sprzeciwu. Teraz to i tak nieistotne, ale na przyszłość polecam się bardziej postarać i już.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TDT
Ale pierdzielenie.Trzeba było na forum napisać ,że będę na zlocie i nie chcę żebym był na zdjęciach i każdy by to przeczytał a nie burknąłeś jednej osobie w trakcie i jeszcze może odebrała jako żart a teraz wielkie problemy.
I kto tu sieje zamęt ? Zlot normalnie się zakończył każdy zadowolony..każdy by chciał zobaczyć zdjęcia ale nie bo teraz każdy ma się cyckać ze zdjęciami gdzie nie ma na niej twojej beczki.Może na zlotach multipli nie robili zdjęć to i nie musiałeś robić zamętu.
//Ja później coś tam wrzucę od siebie.
'Ale pojechałem na zlot beczkolandii i trochę musiałem chłopakom zrobić"kornik pisze: Zlotów odwiedzam wiele, i nikt nigdy nie siał zamętu..
I kto tu sieje zamęt ? Zlot normalnie się zakończył każdy zadowolony..każdy by chciał zobaczyć zdjęcia ale nie bo teraz każdy ma się cyckać ze zdjęciami gdzie nie ma na niej twojej beczki.Może na zlotach multipli nie robili zdjęć to i nie musiałeś robić zamętu.
//Ja później coś tam wrzucę od siebie.
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
Tutaj zdjęcia ode mnie: https://mab.to/NY2kNm7EC
Paczka waży 1,42GB, trzeba pobrać na dysk i wypakować, hasła żadnego nie ma (przynajmniej nie powinno być)
Wybaczcie, nie jestem żadnym fotografem, dlatego zdjęcia są pewnie słabe
Paczka waży 1,42GB, trzeba pobrać na dysk i wypakować, hasła żadnego nie ma (przynajmniej nie powinno być)
Wybaczcie, nie jestem żadnym fotografem, dlatego zdjęcia są pewnie słabe
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Już żałuję, że urlopu nie dostałem
Jeżeli chcecie zrobię małą stronę zlotową. Mogę udostępnić miejsce, gdzie będzie można wrzucić zdjęcia, ja je zmniejsze do odpowiednich rozmiarów i wrzucę na stronę. Tylko ktoś musi napisać relację z imprezy aby to miało ręce i nogi.
Jak to sobie wyobrażałeś, że stanjesz na równi z innymi w szpalerze samochodów i nikt Ci nie będzie zdjęć robił? Lub nikt nigdzie ich nie udostępni? Brałeś pod uwagę, że może zaczepić Was prasa, telewizja zwykli przechodnie, którzy wstawią zdjęcia lub film na fejsa i otagują beczkolandia itp? Chyba żartujesz. Pewnie jesteś na conajmniej 80-90% zdjęć grupowych i nikt ich nie będzie retuszował bo jak to będzie wyglądało. Jesteś osobą stanowiącą jedynie szczegół całości. Jeżeli ktoś nie chce być widoczny w mediach podczas publicznych imprez, stoi na uboczu.
Jeżeli chcecie zrobię małą stronę zlotową. Mogę udostępnić miejsce, gdzie będzie można wrzucić zdjęcia, ja je zmniejsze do odpowiednich rozmiarów i wrzucę na stronę. Tylko ktoś musi napisać relację z imprezy aby to miało ręce i nogi.
Nic sprzątać nie będzie musiał.kornik pisze:Tylko pamiętajcie beze mnie. Yetitom musi później sprzątać. Jestem ściśle tajny.
Jak to sobie wyobrażałeś, że stanjesz na równi z innymi w szpalerze samochodów i nikt Ci nie będzie zdjęć robił? Lub nikt nigdzie ich nie udostępni? Brałeś pod uwagę, że może zaczepić Was prasa, telewizja zwykli przechodnie, którzy wstawią zdjęcia lub film na fejsa i otagują beczkolandia itp? Chyba żartujesz. Pewnie jesteś na conajmniej 80-90% zdjęć grupowych i nikt ich nie będzie retuszował bo jak to będzie wyglądało. Jesteś osobą stanowiącą jedynie szczegół całości. Jeżeli ktoś nie chce być widoczny w mediach podczas publicznych imprez, stoi na uboczu.
Zlotów czy spotów? bo nie chce mi się wierzyć aby na zlocie organizator robił takie wyjątki. Nigdy się z czymś takim nie spotkałem.kornik pisze: Zlotów odwiedzam wiele, i nikt nigdy nie siał zamętu..
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
dobrze,że ktoś to wytłumaczył na spokojnie,bez emocji. ale z drugiej strony nie dziwie się Kolegom i sobie,że zareagowali/śmy emocjonalnie. każdy czeka na fotki ze zlotu żeby powspominać,pocieszyć morde,mieć pamiątke itp a tu przez tydz mamy przepychanki i po tyg dopiero Tomek wrzuca album,zapewne niezle okrojony. i wątpie,że wrzucił dopiero po tyg bo miał lenia. reszta się pewnie nadal waha bo nie są pewni czy potem nie będą latać do sądu na drugi koniec Polski.
powiem tak - zajebiście się zintegrowaliśmy,nie ma co. przez czyjąś fanaberie teraz kłótnie,lęki itp
i uważam,że stwiedrdzenie - ZLOTÓW ODWIEDZIŁEM WIELE I NIKT NIE SIAŁ ZAMĘTU - powinno zostać cytatem miesiąca. bo aż nie wiem jak ja skomentować. sory Drodzy Forumowicze za to,że sieje zamęt ...
powiem tak - zajebiście się zintegrowaliśmy,nie ma co. przez czyjąś fanaberie teraz kłótnie,lęki itp
i uważam,że stwiedrdzenie - ZLOTÓW ODWIEDZIŁEM WIELE I NIKT NIE SIAŁ ZAMĘTU - powinno zostać cytatem miesiąca. bo aż nie wiem jak ja skomentować. sory Drodzy Forumowicze za to,że sieje zamęt ...