I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Moderator: Tomek
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 240D
Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii
Cyryl zdecydowanie ma rację. Pytanie tylko czy zasłonięcie tablicy i oczu wystarczy? Bo jeśli tak, to rozmazanie takich detali to parę sekund.
Ja również uważam, że zachowanie kornika jest delikatnie mówiąc nietaktowne. A skoro kornik zasłania się zastrzeżeniem wizerunku, czy będzie na drodze sądowej dochodził swoich praw? Ja tam przed każdym wykonanym zdjęciem słyszałem, aby osoby nie chcące upubliczniać swojego wizerunku wyszły z kadru
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
i pewnie wszyscy słyszeli,że fotograf tak właśnie krzyczał przed każdą fotką.
co to w ogóle za gadka - wizerunek zastrzeżony ? to teraz każdy ma sobie na priv przesyłać fotki ze zlotu bo miałeś kaprys żeby pchać się ma,pewnie, 80% nich ?
a jak ktoś zamieści fotke z Twoim wizerunkiem to wtedy zgłosisz? w moim środowisku nazywa się to jednoznacznie ...
co to w ogóle za gadka - wizerunek zastrzeżony ? to teraz każdy ma sobie na priv przesyłać fotki ze zlotu bo miałeś kaprys żeby pchać się ma,pewnie, 80% nich ?
a jak ktoś zamieści fotke z Twoim wizerunkiem to wtedy zgłosisz? w moim środowisku nazywa się to jednoznacznie ...
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
W sadzie tez mozna wnioskowac o wylaczenie jawnosci, moze to super tajny agent jej królewskiej mości i tylko my wiemy o jego istnieniu- czad, a po brexicie musza sie jeszcze bardziej konspirowac- pewnie wlasnie przerejestrowuje świeżo przemalowana beczke, dajcie mu spokój i wrzucajcie te foty bo bylem od późna i nie widzialem calej prezencji aut a po fotkach zdaje mi sie ze pieknie to wygladalo
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Oskar jest bliski prawdy. Nigdy nie widziałem żeby było tyle zadyszki o zdjęcia... opanujcie się. Macie mejle, macie za udostępnieniem, klubowo nie sensacja. Zlotów odwiedzam wiele, i nikt nigdy nie siał zamętu. Nie chcę i już! Fakt, jak bym wiedział że to będzie we wiadomościach, to bym się schował, tylko tyle waszej racji. Możecie mnie nie zapraszać na inne spoty, nie widzę problemu, skoro taki problem z zachowaniem prywatności w mediach. Nikt nie wie jakie zajmuję stanowisko zawodowe, i jak bardzo ważna jest dla mnie cisza w eterze. Zresztą na wszystkich zdjęciach mojej gęby nie ma z bliska.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 240D
Cały problem w tym, żeby następnym razem dać znać wcześniej, a nie jak zdjęcia już dawno zrobione i nawet do neta wrzucone. W końcu Tobie zależy, prawda kornik?
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Mówiłem!!!
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D
No dobra a jakby zdjecia wrzucili w witryne "nasze auta" ktora dostepna jest dopiero po zalogowaniu
Gdy ci smutno jest ogromnie, weź pół litra i przyjdź do mnie.
- kriss
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: W 123
Moim skromnym zdaniem zdjęcia można wrzucać bez jakichkolwiek problemów tylko ich nie powielać i rozpowszechniać z z wizerunkiem Kornika (a na następny zlot zapraszamy w kominiarce, żart )
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
ta,już widze jak na innych zlotach wszyscy prztakiwali ze zrozumieniem. pewnie nawet dla spokojnosci aparaty powyrzucali do sedesów. bez jakj,sam się do fotek ustawiałeś a teraz ludzie mają je pocichutku je sobie przekazywać. a najlepiej to niech Tomek lub Cyryl zorganizuje tajne spotkanie w jakiejś ciemnej piwnicy i tam je po kryjomu obejżymy. ja od siebie moge zapewnić paluszki z makiem.