I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii

Planujecie spotkanie - to dobre miejsce, aby poinformować o nim innych. Byliście na spotkaniu lub imprezie, zamieśćcie opis i zdjęcia

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
wicia83
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: 230CE

Re: I Ogólnopolski Zlot Beczkolandii

Post autor: wicia83 »

Kowal ja również mam nadzieje, że następnym razem dostojnie przytoczę się swoim C123 i tym razem nie będę uciekał przedwcześnie z powodu awarii.
maciekpiti
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D

Post autor: maciekpiti »

123 by się nie popsuło :)
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

no co jest Pany,żadnych fotorelacji ze zlotu? wrzućcie coś bo niewiele pamiętam ;)
Julek
Beczkarz
Beczkarz
Posiadany model W123: s123 300tdt

Post autor: Julek »

Jeszcze raz fanfary dla organizatorów. Zlot pierwsza klasa. Szkoda wielka że nie mogłem dłużej zostać, wszystkich poznać i się integrować :D ale na przyszły rok obiecuje poprawę. Wrzucajcie foty żeby było co powspominać. Ja jak ta dupa grochowa nagrałem tylko krótki filmik.
Kornick
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 200D sedan

Post autor: Kornick »

Tylko pamiętajcie beze mnie. Yetitom musi później sprzątać. Jestem ściśle tajny.
Awatar użytkownika
kriss
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: W 123

Post autor: kriss »

to co na oczy czana opaska :) z dopiskiem to jest pan "k" :) oczywiscie zart :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Cyryl
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: S123,S124,ar916

Post autor: Cyryl »

Cześć, my z Goska dalej w trasie wiec z mojej strony foty po weekendzie. Co do fot z Kornikiem (a raczej bez niego) to zyczenie jest ze tak powiem zgloszone zdecydowanie poniewczasie. Po pierwsze byles w wielu kadrach i aparatow nie unikales, po drugie Twoje auto stalo z naszymi a nie na uboczu, w krzakach. Nikt z nas teraz nie bedzie w fotoszopie rzezbil auta z trawy ze lwem, zeby sprostac jakims kaprysom. Jesli robi sie cos niestosownego, pojawia sie gdzies lub z kims , z kim nie mozna/nie trzeba/ nie wolno -- trzeba sie liczyc z konsekwencjami. Bardzo duzym nietaktem jest ustawianie sie do zdjec jak rowny z rownym a potem powolywanie się na ochronę wizerunku etc.. specjalnie Twoich, Korniku, portretów nie robilem, ale jadac miedzy ludzi i przed obiektyw musisz sie liczyc z tym, ze Twoj wizerunek znajdzie sie w sieci. Towarzyskie tlo towarzyszace unikaniu zdjec powinno zmusic Cie do stronienia od zdjęć a nie do moderacji galerii zlotowych. Pozdrawiam, Cyryl
piotrjarocin
Beczkarz
Beczkarz

Post autor: piotrjarocin »

Witam . BRAWO CYRYL!!!!!!! Zastanawiałem sie jak będą wyglądały zdjęcia lub filmik z trasy kiedy trzeba zasłonić wizerunek Kornika. Zdjecie ze zlotu np. Przed bunkrem ,jak jestesmy razem z czarną plama lub czymś innym, :evil: jak to będzie wyglądało w garażu na scianie jako pamiątka ( z mega fajnego zlotu) Jeszcze raz brawo Cyryl
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

no dużo racji w tym jest. bo możliwe,ze i przez to nie moge/możemy doczekać się zdjęć. a napewno każdy chce mieć galerie z tego zlotu. i nie taką,że gdzieś daleko na horyzoncie stoją kontury niby jakichś aut. chce mieć pamiątke z momentu kiedy poznałem przychylnych sobie ludzi nadających na tych samych falach,fakt,może niektórych troche mniej pijących ;)
Kornick
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 200D sedan

Post autor: Kornick »

Bez parcia na szkło... klubowo.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2016, 0:02 przez Kornick, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ