Witamy się
Moderator: Tomek
Re: Witamy się
http://otomoto.pl/mercedes-benz-w123-w- ... 83537.html to już niedużo do tego
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Owszem,ale tamten na zdjęciach wygląda ładniej, a tu masz na dzień dobry całą tapicerkę do wyprania. Nie, żebym był jakoś związany z tamtym ogłoszeniem.
Zresztą, chyba robimy offtop.
Zresztą, chyba robimy offtop.
-
- Beczkolak
Witam wszystkich forumowiczów! Szymon, 34 lata, okolice Warszawy. Na poprzednim forum byłem pod tym samym nickiem: yarpen_zigrin.
Przy okazji mam pytanie: czy ktoś ma kontakt do szaleńca1 z poprzedniego forum? Nie ma go tu jeszcze a potrzebuję się z nim skontaktować.
Jakby co proszę o info na maila: yarpen_zigrin@tlen.pl
Pozdrawiam!
Przy okazji mam pytanie: czy ktoś ma kontakt do szaleńca1 z poprzedniego forum? Nie ma go tu jeszcze a potrzebuję się z nim skontaktować.
Jakby co proszę o info na maila: yarpen_zigrin@tlen.pl
Pozdrawiam!
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 200 `81
Cześć, Mam na imię Mariusz, jestem z Gorzowa Wielopolskiego. Posiadam białego sedana 200 z 1981r.
w123 sedan 200 `81
Witam wszystkich. Obecnie W124 E300D, ale ciągle myślę o jakimś W123
Cześć!
Mam na imię Artur, mieszkam w Starogardzie Gdańskim (woj. pomorskie) i od kwietnia jestem w posiadaniu MB W123 200D z III serii i nieaktualnym VINem, którego aktualnie składam bo mam sentyment właśnie do tego konkretnego auta
Na forum zawitałem bo jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaką użytkownicy tego przybytku wkładają w utrzymanie swoich wehikułów. No i tyle... jak na razie:)
Mam na imię Artur, mieszkam w Starogardzie Gdańskim (woj. pomorskie) i od kwietnia jestem w posiadaniu MB W123 200D z III serii i nieaktualnym VINem, którego aktualnie składam bo mam sentyment właśnie do tego konkretnego auta
Na forum zawitałem bo jestem pod wrażeniem ogromu pracy jaką użytkownicy tego przybytku wkładają w utrzymanie swoich wehikułów. No i tyle... jak na razie:)
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
- Evangelicus
- Beczkofan
Victor, nie myśl, tylko sobie spraw .
Hilek, ogrom pracy i pieniędzy... ale za to jaka satysfakcja .
Witajcie
Hilek, ogrom pracy i pieniędzy... ale za to jaka satysfakcja .
Witajcie
Dzięki za słowa otuchy, bo jak na razie to końca wydatków i listy rzeczy do zrobienia nie widać:)
A tak na marginesie to już nawet w Stuttgartcie nowych części poza listwami bocznymi nie mam:P
A tak na marginesie to już nawet w Stuttgartcie nowych części poza listwami bocznymi nie mam:P
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
- Evangelicus
- Beczkofan
Nie bój się, u mnie podobnie... :/
Re: Odp: Witamy się
Hilek witam. Widze ze nie mamy daleko do siebie :-)
-Jesteś świrem wiesz?
-Nie. Dlaczego?
-Bo masz świra na punkcie Mercedesa.
Był:
Mercedes W 123 300D automat-sprzedany
Nissan Patrol 2.8 TD manual - sprzedany
Jest:
Mercedes W 124 200D
Fiat 126p FL
-Nie. Dlaczego?
-Bo masz świra na punkcie Mercedesa.
Był: