Zbieranie się wody przy tylnej szybie
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Re: Zbieranie się wody przy tylnej szybie
Ale jak chcecie wsadzić do beczkę uszczelkę na metry jak to uszczelnić na laczeniach ? Ja mam org uszczelki całe z numerami org. I nie widzę opcji żeby były na metry.
nie napisałem nigdzie że uszczelka szyby jest na metry...maciekpiti pisze:Ale jak chcecie wsadzić do beczkę uszczelkę na metry.
bo to prawda...maciekpiti pisze:Ja mam org uszczelki całe z numerami org. .
na metry sa niektóre uszczelnienia... i nie tylko uszczelnienia. w tej chwili sobie nie przypomnę ale cos kupowałem w MB i było zapytanie jakiej długości potrzebuję...maciekpiti pisze: I nie widzę opcji żeby były na metry.
Przewody gumowe bez zakuwek , uszczelki, taśmy gąbkowe samoprzylepne występujące w 123 pod listwami chromowymi dachu, pod błotnikami przednimi, przewody przelewowe wtrysków - wszystko kupujesz na metry.
Znalazłem ta uszczelkę w garażu. Do auta wchodzi na cały obwód szyby. Oto i ona. A oto i potwierdzenie z naklejki, ze jest na metry. Jak chcesz pozostałe rzeczy na metry to też Ci wkleję
Znalazłem ta uszczelkę w garażu. Do auta wchodzi na cały obwód szyby. Oto i ona. A oto i potwierdzenie z naklejki, ze jest na metry. Jak chcesz pozostałe rzeczy na metry to też Ci wkleję
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Ja mówię o uszczelce szyby nie o innych rzeczach. Moja głowa nie może pojąć między co a co idzie ta uszczelka.
Ja ci tylko pokazuje jak auto wyjechało z fabryki a co do twojej głowy to nie jestem w tej dziedzinie specjalistą
Czy chcesz czy nie to jest druga uszczelka do tylnej szyby.
Czy chcesz czy nie to jest druga uszczelka do tylnej szyby.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: sedan
masz nr tej uszczelki?