Mercedes-Benz Meeting 130th Anniversary, 16-18.09 Toruń
Moderator: Tomek
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: C123 280CE
Re: Mercedes-Benz Meeting 130th Anniversary, 16-18.09 Toruń
Panowie, my też podobnie myślimy o tej beczce, więc już zdecydowanie więcej niż czterech
Jesteśmy jednak w 100% przekonani, że właścicieli bardzo zacnych 123-ek jest na tym forum naprawdę wielu, więc jeśli ktokolwiek ma ochotę przyjechać na zlot i pokazać swoje cacko, to naprawdę nie ma się co wahać. Yetitom, czemu nie Mercedesem? Kornik, Ty też nas podpytywałeś o pewne kwestie, więc może Ty się zdecydujesz? Na razie mamy zgłoszonych kilka naprawdę konkretnych beczek (o ile dobrze w tym momencie liczę, to bodajże w sumie razem sześć w sedenie i coupe plus wstępnie zadeklarowane jedno kombi oraz jeszcze jedno C123), co nie znaczy, że nie może być ich więcej. Także w razie czego jeszcze czekamy na chętnych i raz jeszcze zapraszamy do Torunia. Seba76, Gullwinga, póki co, wśród zgłoszonych perełek niestety na razie nie ma. No, ale zapisy jeszcze trwają, więc na razie nie odbierajmy sobie nadziei. Kto wie?
Jesteśmy jednak w 100% przekonani, że właścicieli bardzo zacnych 123-ek jest na tym forum naprawdę wielu, więc jeśli ktokolwiek ma ochotę przyjechać na zlot i pokazać swoje cacko, to naprawdę nie ma się co wahać. Yetitom, czemu nie Mercedesem? Kornik, Ty też nas podpytywałeś o pewne kwestie, więc może Ty się zdecydujesz? Na razie mamy zgłoszonych kilka naprawdę konkretnych beczek (o ile dobrze w tym momencie liczę, to bodajże w sumie razem sześć w sedenie i coupe plus wstępnie zadeklarowane jedno kombi oraz jeszcze jedno C123), co nie znaczy, że nie może być ich więcej. Także w razie czego jeszcze czekamy na chętnych i raz jeszcze zapraszamy do Torunia. Seba76, Gullwinga, póki co, wśród zgłoszonych perełek niestety na razie nie ma. No, ale zapisy jeszcze trwają, więc na razie nie odbierajmy sobie nadziei. Kto wie?
- Tomek
- Moderator
- Posiadany model W123: W, S, C.
A właśnie że będę mercedesem - wersja do wyboru , ale tak czy inaczej muszę się kiedyś do Torunia wybrać jakieś mieszkania pooglądać bo zaczynam się zaś bawić w studiowanie od października No i niestety nie będzie czasu uczestniczyć pełnowymiarowo w zlocie, dlatego napisałem że będę jako gap
- kriss
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: W 123
Z wielką przyjemnością bym się z wami spotkał ale w tym czasie będę z żonką w Bordo pił winko za wasze zdrowie (są ważne i .....30 rocznica ślubu )chyba zrozumiecie no i beczuszk jeszcze nie gotowa pozdrawiam i miłej zabawyKowal_80 pisze:wybiera się ktoś z forumowiczów? ja chyba polece obejrzeć auta,jak mi akurat w tym terminie żaden ważny mecz nie wypadnie.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
ja niestety nie mogłem być gdyż dziś kładliśmy podkład na beczke. czekam,pewnie nie tylko ja,na relacje od obecnych.
- Tomek
- Moderator
Mówisz masz
Byłem piątkowym popołudnio-wieczorkiem z mojo babo.
Ogólnie mercedesów było coś koło 20 sztuk jak byłem na miejscu, musicie wybaczyć ale zdjęcia robione telefonem, w pośpiechu, no i prawie był zmrok co trochę obniżyło ich jakość. Ale są
Gratulacje dla Sebastiana od nas z forum że dumnie reprezentował beczkolandię, zresztą spójrzcie zdj z naklejką
FOTO: http://tufotki.pl/2qYhR
Byłem piątkowym popołudnio-wieczorkiem z mojo babo.
Ogólnie mercedesów było coś koło 20 sztuk jak byłem na miejscu, musicie wybaczyć ale zdjęcia robione telefonem, w pośpiechu, no i prawie był zmrok co trochę obniżyło ich jakość. Ale są
Gratulacje dla Sebastiana od nas z forum że dumnie reprezentował beczkolandię, zresztą spójrzcie zdj z naklejką
FOTO: http://tufotki.pl/2qYhR
-
- Beczkomistrz
tylko tyle aut było? czy nie zostawałeś do soboty?
- Tomek
- Moderator
W sobotę nie byłem bo zlot był w Golubiu-Dobrzyniu, ale za to taki znajomy od tłumików był i mówił, że ogólnie mało aut było.
-
- Beczkomistrz
eee ja myślałem,ze ta 100 pęknie "letkim leszczem" skoro niby taki jubileusz