Długo się za to zabierałem ale w końcu przyszedł czas na "beczkę":
http://www.okserwis.pl/news/strefaklasy ... zawodnosci
Jeśli znajdziecie jakieś merytoryczne nieścisłości, będę Wam wdzięczny za ich wytknięcie
Serdecznie pozdrawiam.
Napisało mi się o takie coś
Moderator: Tomek
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Napisało mi się o takie coś
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Re: Napisało mi się o takie coś
Świetny tekst, jest w nim wszystko co trzeba, żeby przedstawić 123 - gratuluję! Wreszcie dowiedziałem się, o co chodzi z tym paleniem z hebla. ;P
Mała uwaga: "Największą wadą nadwozia Mercedesa 123 jest niestety wysoka podatność na korozję, która atakuje bezlitośnie te niezniszczalne samochody." - w tym zdaniu zaprzeczyłeś samemu sobie, przydałoby się dodać "poza tym" przed "niezniszczalne".
No i trochę kole w oczy ten kurz na boczku tylnych drzwi.
Mała uwaga: "Największą wadą nadwozia Mercedesa 123 jest niestety wysoka podatność na korozję, która atakuje bezlitośnie te niezniszczalne samochody." - w tym zdaniu zaprzeczyłeś samemu sobie, przydałoby się dodać "poza tym" przed "niezniszczalne".
No i trochę kole w oczy ten kurz na boczku tylnych drzwi.
- Rafako
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 200 D III seria
- Kontakt:
Dziękuję za dobre słowo. Wstydzę się za to ale wyciągnąłem auto z garażu po 3 miesiącach stania, obmyłem i popędziłem zrobić fotki Na wyczyszczenie wnętrza czasu nie wystarczyło, bo już żona wydzwaniała ze standardowym "no i gdzie Ty znowu jesteś "Luszi pisze:No i trochę kole w oczy ten kurz na boczku tylnych drzwi.
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
-
- Beczuszkarz
- Posiadany model W123: 200E
Super opracowanie! Gratuluje poświęconego czasu!
- Evangelicus
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 300TD 1979 r.
Super! Miało się dwulitrowego diesla, miało... I samochód bez wspomagania też miało...