Resuscytacja czarnej królowej szos [w123 / 78r. / 200E]

Jeśli odbudowujesz swojego Mercedesa, zapraszam, podziel się z innymi relacją z naprawy. Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że czasami własnoręczne zmaganie się z rdzą, cieknącymi silnikami i lakierem jest dalekie od sztuki prezentowanej przez wytrawnych specjalistów i dlatego, zachęcamy tych co znają się na odbudowie do udzielania przyjacielskich rad i porad. Efekty nawet amatorskich zmagań jest czasami całkiem przyzwoity i niejednego już zaskoczył.

Moderator: Tomek

lukasz
Beczuszkarz
Beczuszkarz

Re: Resuscytacja czarnej królowej szos [w123 / 78r. / 200E]

Post autor: lukasz »

Puckowy, posiadam kilka zdjęć Twojej Beczki przed remontem, jeśli chcesz to je Ci wyślę. Tak się składało, że interesowało mnie jej kupno, aczkolwiek możliwości finansowe i garażowe niestety mi w tamtym czasie nie pozwoliły kupić. Zawsze 'chorowałem' na czarne, kto wie...;)
puckowy
Beczkolak
Beczkolak
Posiadany model W123: 200E

Post autor: puckowy »

Naprawdę? Byłbym ogromnie wdzięczny.

Zabrałem się za remont nie bacząc na to, że porównanie może okazać się później fajnym zestawieniem.

Podaję maila: marcin.puc1990@gmail.com

Stawiam ogromne piwo!

Z góry serdecznie dziękuję!
lukasz
Beczuszkarz
Beczuszkarz

Post autor: lukasz »

Marcin, wybacz mi moją zwłokę, ale dopiero dzisiaj sobie przypomniałem o tym, że coś komuś obiecałem. Zdjęcia masz już na poczcie, swoją drogą to myślałem, że mam ich trochę więcej, ale to tak czy tak będziesz miał dla siebie i innych jakieś porównanie. Moim skromnym zdaniem, wykonałeś kawał dobrej roboty! ;)

Swoją drogą to ja teraz szukam jakiejś Beczki, jak coś znajdę to na pewno się pochwalę :)
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

no to Puckowy wrzucaj tutaj porówanie
ODPOWIEDZ