Witajcie, jednak trochę zapomniałem i mam pytanie dot. składania wnętrza. Czy pod bocznymi wykładzinami tunelu środkowego w przedniej części, było jakiś element/okładzina? Nie jestem pewien czy przykleić je bezpośrednio do tunelu....
Poszukuję teź czarnej zaślepki z pcv. Zasłania ona otwór pod tylna kanapą przez, który widać spręźynę.
Z góry dzięki za pomoc.
Wykładziny tunelu środkowego i zaślepka pod kanapą.
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Re: Wykładziny tunelu środkowego i zaślepka pod kanapą.
Idzie coś sztywnego, podobnego do tektury i dopiero na to przyklejoną masz wykładzinę
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
U mnie wykładzina jest przyklejona do czarnej plastikowej płaszczyzny, która z kolei do tapicerki tunelu przyczepiona jest spinkami. Całość zakłada się na tunel i przykręca.
Dzięki, a ktoś ma może zdjęcie tego elementu?
Dobra, chyba znalazłem : http://beczkolandia.com.pl/viewtopic.ph ... 69a8#p2636 . Tylko teraz pytanie, gdzie ja to schowałem... albo czy to w ogóle miałem. Na zdjęciach z rozbiórki akurat tego nie widać.
Szukasz jeszcze tych zaślepek?
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
Dzięki, ale czekam na przesyłkę i chyba będzie po temacie. Znalazłem też w schowku brakujące elementy tunelu:)Hilek pisze:Szukasz jeszcze tych zaślepek?