Auta z UK

Oczywiście społeczność motoryzacyjna nie tylko samochodami żyje, a więc zapraszam do dyskusji na każdy temat.

Moderator: Tomek

Tytan
Beczkofan
Beczkofan

Auta z UK

Post autor: Tytan »

Witam. Robię rozpoznanie rynku i czekam na wasz odzew. Chce sprowadzać auta z UK do Polski na początku całe potem jak by było zapotrzebowanie poszczególne części. Mówię tu o rożnych autach ale cześć będą to na pewno klasyki i na pewno Mercedesy (mam do nich słabość). Ale na początek potrzebuje kogoś kto by wziął całe auto. Nic nie obiecuje na dzisiaj na razie tak jak mówiłem robię rozpoznanie rynku. Czekam na wasz odzew.

Z poważaniem
Byku
-Jesteś świrem wiesz?
-Nie. Dlaczego?
-Bo masz świra na punkcie Mercedesa.

Był:
Mercedes W 123 300D automat-sprzedany
Nissan Patrol 2.8 TD manual - sprzedany
Jest:
Mercedes W 124 200D
Fiat 126p FL
Awatar użytkownika
Rafako
Beczkomaniak
Beczkomaniak
Posiadany model W123: 200 D III seria
Kontakt:

Re: Auta z UK

Post autor: Rafako »

Części pewnie bym kupił, jeśli będą konkurencyjne cenowo w stosunku do tego, co mamy obecnie u nas i ich jakość będzie dobra. Całego samochodu z GB w żadnym wypadku. Jeździłem kiedyś przez miesiąc po Polsce Vauhxallem Novą mojego kolegi z Anglii i nie wspominam tego jako szczególnie pozytywnego doświadczenia. Musiałbym być debilem, żeby się na stałe "ubrać" w taki cymes jak auto z kierownicą po prawej do codziennego użytku.
Serdecznie pozdrawiam.
Obecnie na stanie: Mercedes W123 200D '83 , Skodilak octavia III kombi 1.4 TSi '18 , C124 230E '89...
Kowal_80
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa

Post autor: Kowal_80 »

jak byś znalazł jakiegoś trupa ze sprawną 300DT czyli om617a ,w ludzkich pieniądzach to biere
Nex@pl
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: sedan

Post autor: Nex@pl »

tak tak, cala beczke w idealnm stanie blacharskim bez silnika bym przygarnal nawet :) A i oczywiscie jesszcze w cenie zlomu ;-)
ODPOWIEDZ