GOOGLE STREET VIEW
Moderator: Tomek
GOOGLE STREET VIEW
Całkiem przypadkowo udało mi się znaleźć moją beczkę na Google Street View, tak więc w czasie wielkiej nudy może i Wy znajdziecie swoje auta:) Pozdrawiam!
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
Re: GOOGLE STREET VIEW
o kurcze,a jak to się robi żeby tak widzieć? bo jak wpisałem miejsce spoczynku mojej to tylko rysunkowa mapka mi się pokazała.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Po prawej stronie na dole jest pomarańczowy ludzik. Musisz go przeciągnąć myszką w wybrane miejsce na mapie
-
- Beczkomistrz
Kazios,zabij mnie,ale mi ten ludzik gdzieś spier... wez mi to łopatologicznie wytłumacz - na głównej stronie,u góry w szukajce wpisuje adres,tak? potem z grubsza mam widok okolicy. tak powinienem robić? bo jeżeli tak to ludzik gdzieś się skitrał. po prawej wyskakują mi tylko fotki miejsc o podobnej nazwie do wpisanych
Kowal_80 - zrób tak:
1. Otwórz mapę. 2. Wybierz chłopka klikając i trzymając lawy klawisz myszy / palec na padzie, tak złapanego delikwenta przesuń nad mapę, wszystkie drogi dostępne do rzutu podświetlą się na niebiesko, obierasz dostępny cel i puszczasz palec:)
1. Otwórz mapę. 2. Wybierz chłopka klikając i trzymając lawy klawisz myszy / palec na padzie, tak złapanego delikwenta przesuń nad mapę, wszystkie drogi dostępne do rzutu podświetlą się na niebiesko, obierasz dostępny cel i puszczasz palec:)
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
-
- Beczkomistrz
ale tak jak pisałem wcześniej - u mnie po prawej są różne zdjęcia i nie ma na dole tego ludzika ani żadnych tych plusów,minusów,strzałek itp
A może masz starszą wersję przeglądarki i masz w lewym górnym rogu taki suwak przybliż / oddal.
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 240D '80
a jak się wybierałem po zakup swojej to zwyczajowo sprawdziłem mapkę żeby łatwiej trafić, a tu...
moja beczunia stoi na podwórku o poprzedniego właściciela
moja beczunia stoi na podwórku o poprzedniego właściciela
-
- Beczkomistrz
tak,wychodzi na to,że mam starą przeglądarke. jest ten przybliż-oddal. i niestety tylko do pewnego stopnia powiększa.