Firma zajmująca się tabliczkami znamionowymi Kraków

Oczywiście społeczność motoryzacyjna nie tylko samochodami żyje, a więc zapraszam do dyskusji na każdy temat.

Moderator: Tomek

Talar
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 240D 1980"
Kontakt:

Re: Firma zajmująca się tabliczkami znamionowymi Kraków

Post autor: Talar »

Dokładnie tak samo pomyślałem, to są blachowkręty do łączenia profili. W najbliższym czasie wylecą, a na ich miejsce pójdą nity. Za duże te łby mają.
Mercedes W123 240D 1980r.
Fiat 126p 650E 1985r.
Volkswagen Golf I 1975r.
Awatar użytkownika
Hilek
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 200D

Post autor: Hilek »

Talar pisze:Diagnosta nabił numery, tabliczki oryginalnej nie było, numery wybite na ścianie grodziowej przekreślił przecinakem, a na prawym nadkolu przednim nabił nowe numery i przykręcił tabliczkę, taką jak podał w linku Kazios. Tak to wygląda:

http://i.imgur.com/gwtw1m1.jpg

Zdzisiek, ale jak masz czasową to powinieneś iść do WK i powinni Ci nadać nową, zastępcza jest tylko na chwilę.
TRAGEDIA!!! Sorrki, po prostu jak to widzę to mi bynajmniej słabo - co to za partacze??? Nr wybity chyba z ręki, nie wspominając już o tej tabliczce! Cofam wszystko co pisałem o randze dokumentu takiej tabliczki!
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
Nex@pl
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: sedan

Post autor: Nex@pl »

Przynajmniej ma tabliczkę. Mi w Vito jak zabrakło to wydrukowali i papierze samoprzylepnym i na koniec zalakierowali bezbarwnym (jakieś 5-6 lat temu).
ODPOWIEDZ