Firma zajmująca się tabliczkami znamionowymi Kraków
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D 1980"
- Kontakt:
Re: Firma zajmująca się tabliczkami znamionowymi Kraków
Dokładnie tak samo pomyślałem, to są blachowkręty do łączenia profili. W najbliższym czasie wylecą, a na ich miejsce pójdą nity. Za duże te łby mają.
Mercedes W123 240D 1980r.
Fiat 126p 650E 1985r.
Volkswagen Golf I 1975r.
Fiat 126p 650E 1985r.
Volkswagen Golf I 1975r.
TRAGEDIA!!! Sorrki, po prostu jak to widzę to mi bynajmniej słabo - co to za partacze??? Nr wybity chyba z ręki, nie wspominając już o tej tabliczce! Cofam wszystko co pisałem o randze dokumentu takiej tabliczki!Talar pisze:Diagnosta nabił numery, tabliczki oryginalnej nie było, numery wybite na ścianie grodziowej przekreślił przecinakem, a na prawym nadkolu przednim nabił nowe numery i przykręcił tabliczkę, taką jak podał w linku Kazios. Tak to wygląda:
http://i.imgur.com/gwtw1m1.jpg
Zdzisiek, ale jak masz czasową to powinieneś iść do WK i powinni Ci nadać nową, zastępcza jest tylko na chwilę.
This is my MB W123. There are many like it, but this one is mine. My MB W123 is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My MB W123, without me, is useless. Without my MB W123, I am useless.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: sedan
Przynajmniej ma tabliczkę. Mi w Vito jak zabrakło to wydrukowali i papierze samoprzylepnym i na koniec zalakierowali bezbarwnym (jakieś 5-6 lat temu).