światła przeciwmgielne

Moderator: Tomek

VIKING76
Beczkolak
Beczkolak
Posiadany model W123: W123 300D

światła przeciwmgielne

Post autor: VIKING76 »

Witam. Niedawno kupiłem sobie BECZKĘ ;) i oprócz innych problemów z którymi jakoś sobie radze pojawił sie kolejny , a mianowicie brak świateł przeciwmgielnych zarówno z przodu jak i z tyłu. Może ktoś wie co może być przyczyną i mi pomoże?
Awatar użytkownika
kazios
Administrator
Administrator
Posiadany model W123: 300D '82r
Kontakt:

Re: światła przeciwmgielne

Post autor: kazios »

bezpieczniki sprawdzone? napięcie do żarówek dochodzi? podczas włączania jest wyczuwalne przejście pomiędzy włączeniem przednich i tylnych?
VIKING76
Beczkolak
Beczkolak

Skrzynka razem z bezpiecznikami wymieniona bo byla wypalona ,a co do napiecia do zarowek to wlasnie niema. Jak wroce z pracy to sprawdze przelacznik czy jest wyczowalne to przelaczenie. A czy jest jakis przekaznik do tych swiatel ?
VIKING76
Beczkolak
Beczkolak

Witam. Dziś trochę posiedziałem i próbowałem znalezć przyczynę braku tych świateł no i WIELKIE DZIĘKI za sugestię na temat przełącznika . Pomimo tego że odczuwałem skok przy włanczaniu " PRZÓD - TYŁ " to i tak nie dawało mi coś spokoju i wykręciłem przełącznik. A tu niespodzianka bo jakiś inteligent ;-) odkręcił kable od świateł przeciwmgielnych !!!!! Jakoś doszedłem który gdzie no i teraz wszystko gra.
ODPOWIEDZ