Wyprawa na Slowacje

Planujecie spotkanie - to dobre miejsce, aby poinformować o nim innych. Byliście na spotkaniu lub imprezie, zamieśćcie opis i zdjęcia

Moderator: Tomek

maciekpiti
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D

Wyprawa na Slowacje

Post autor: maciekpiti »

Od dłuższego czasu mam kontakt z Duszanem. Jest to starszy Słowak. Fanatyk Mercedesów. Dlugo zapraszal mnie do siebie. Czasu nie było, roboty przy gwiazdach dużo. W czwartek przed Nowym Rokiem wsiadłem w beczunie. Zalalem pod kórek i dzida. Po trasie odwiedziłem jeszcze 3 wlascicieli Mercedesów którym auta mam robić w najbliższym czasie. Bylem również u kolegi Janusza który zakupił w Monachium fajna II seryjna 240D w dziewiczym stanie. Po odwiedzinach przybrałem juz kierunek docelowy. Bircza gdzie mieszka jeden z moich przyjacieli ze studiow. W Bieszczadach warunki super ale do jeżdżenia na nartach. Drogi nie po odśnieżane. Ale nie ma co płakać. O 17 byłem na miejscu. Wieczorem uraczylismy się moim bimberkiem przyjechał jeszcze jeden kumpel ze studiów z Hrubieszowa. Rano wstalismy pojechaliśmy po 4 osobę z ekipą za Przemysł. I obralismy kierunek Słowacja. Widoki zajebiste. Droga tez fajna. O 14 byliśmy u Duszana pod posesja.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przy - 12 beczunie odpalił bez większych problemów. Wyjazd super. Wczoraj o 20 byłem w domu. Zegar wyzerowalem. Pękło dokładnie :

Obrazek

Byłem moja 240D 77' jechaliśmy we 4. Pod górki dostała miłości ode mnie. Ale beczka sztywna jest.

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU.
denys13
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 200D

Re: Wyprawa na Slowacje

Post autor: denys13 »

Fajna przygoda! Co to z Sl pod kocykiem?
Damiankos
Beczuszkarz
Beczuszkarz
Posiadany model W123: 300D

Post autor: Damiankos »

Strasznie tajemnicze te zdjęcia :-)
maciekpiti
Beczkomistrz
Beczkomistrz
Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D

Post autor: maciekpiti »

Sl 500. Czerwona burdelowa skórę miał. Tyle chcieli pokazać.
Awatar użytkownika
Zakstom
Beczkofan
Beczkofan
Posiadany model W123: 300tdt

Post autor: Zakstom »

Ale i tak najlepsza fura z nich to ta twoja 240D
ODPOWIEDZ