Paleta kolorów nadwozia W123
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Re: Paleta kolorów nadwozia W123
Szukasz sedana ?
Tak, szukam sedana (ewentualnie coupe) w dieslu, 100% oryginał, do ewentualnych niewielkich napraw blacharsko-lakierniczych i mechanicznych, im starszy tym lepiej, z przynajmniej w miarę udokumentowanym przebiegiem. Odpadają samochody, które były poddawane "renowacji" co do śrubki, zwłaszcza w Polsce.
Wymagania może i duże ale w miarę jak jeżdżę po Polsce i oglądam kolejne auta to widzę, że nie bardzo jest co kupić i chyba zwiększę tzw. budżet i będę szukał w Europie. Aczkolwiek tam też różnie bywa....
Wymagania może i duże ale w miarę jak jeżdżę po Polsce i oglądam kolejne auta to widzę, że nie bardzo jest co kupić i chyba zwiększę tzw. budżet i będę szukał w Europie. Aczkolwiek tam też różnie bywa....
-
- Beczkomistrz
To fakt druciarstwa jest dużo. W Radomiu jest na sprzedaż 300D Turbo coupe z USA za 35k przejezdzam kolo niej codziennie jadac po części. A z tym przebiegiem zejdz na ziemie.
Oglądałeś ją? Jest gdzieś ogłoszona?
-
- Beczkomistrz
Nie jest. Nie zajezdzam bo mam 11 mercedesow a podjazd tam grozi kupnem kolejnego. Zadzwon 886 229 803
Jeśli interesuje Cię benzyna 2.8, to mam takiego. Moge sprzedać.cupra111 pisze:Tak, szukam sedana (ewentualnie coupe) w dieslu, 100% oryginał, do ewentualnych niewielkich napraw blacharsko-lakierniczych i mechanicznych, im starszy tym lepiej, z przynajmniej w miarę udokumentowanym przebiegiem. Odpadają samochody, które były poddawane "renowacji" co do śrubki, zwłaszcza w Polsce.
Jestem zbyt młody, żeby jeździć dieslem...
hellrazor dzięki za ofertę ale benzyna odpada a poza tym już kupiłem. Samochód i parę słów napiszę za jakiś czas w odpowiednim dziale. Jeszcze raz dzięki.
Pzdr W.
Pzdr W.