wiktor92 : gdzie oni się spotykają, masz jakiś link na forum? Może warto się wybrać.
http://trojmiastoklasycznie.pl/
Ktoś będzie?
Spoty Pomorskie
Moderator: Tomek
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Re: Spoty Pomorskie
Ja, ale jeżeli będzie padało, to pojadę tylko pooglądać. Jest też w sobotę spot w Kuźni Wodnej.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200D, 240D
Beczkę mam od niedawna, nigdy tam nie byłem. Nie wiesz czy przyjeżdżają tam tylko auta odpicowane (chodzi o klasyczne trójmiasto) czy takie z widocznymi oznakami korozji także są? Bo na zdjęciach takich nie widzę. A przed moją jeszcze sporo czasu do doprowadzenia jej do ładnego stanu.
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 230e, 300d
spotykaja sie na parkingu podziemnym w galerii przymorze .Dr_SID pisze:wiktor92 : gdzie oni się spotykają, masz jakiś link na forum? Może warto się wybrać.
http://trojmiastoklasycznie.pl/
Ktoś będzie?
Szkoda ze mnie nie bedzie w niedziele:( chętnie bym podjechał .
- Luszi
- Beczkomaniak
- Posiadany model W123: 280C 1977
Są, ale zależy o jak bardzo widoczne oznaki Ci chodzi, bo rozpadających się trupów z tych zlotów nie kojarzę. Ale nie martw się, w regułach wjazdu na parking dla klasyków nie ma nic na temat stanu pojazdu, a lepsza rdza niż plastik.Dr_SID pisze:czy przyjeżdżają tam tylko auta odpicowane (chodzi o klasyczne trójmiasto) czy takie z widocznymi oznakami korozji także są?
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 200D, 240D
Będę dziś pod kuźnią w oliwie, a jutro pod stadionem srebrną beczką na sopockich blachach
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 2.4 Diesel 79'
Cześć Wszystkim, odświeżamy temat ze spotami w 3mieście. Jest ktoś chętny do spotkań cyklicznych do ustalenia?
Pozdrawiam
Pozdrawiam