Cięzki wybór - listwy środkowe
Moderator: Tomek
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: Sedan 1980 300d
Cięzki wybór - listwy środkowe
Czołem. Mam dylemat co do listew środkowych ( https://s1.postimg.org/4mu0vyu11r/image.jpg ). Najchętniej kupie komplet, ale używane wiadomo jakie są, a oryginały nowe blisko 2k pln. Widze że są tez tureckie zamienniki... Z tego co wiem to ludzie odradzaja zamienniki a nie chce zakładac starych zmeczonych listew. Może miał ktoś styczność z tymi turkami i cos podpowie czy to warte cos?
Po co moc jak jest STYL...
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Re: Cięzki wybór - listwy środkowe
kupując prywatnie "na paragon" od firmy masz prawo zwrotu. W czym problem, żebyś sobie zamówił, obejrzał i podjął decyzję ? (pamiętaj, że nie mogą nosić śladów żadnych)
-
- Beczkarz
Własnie o tym myślałem Wojtek, ale wiadomo zapytac pierw nie zaszkodzi. Więc biore turki i dam znać tutaj czy to warte coś jest...
Omiń te Turki szerokim łukiem to nawet nie powinno być dopuszczone do sprzedaży.
-
- Beczkarz
Także listwy do mnie dotarły i słowa kolegi tataraka sie potwierdziły, nie do końca bo listwy na drzwi niby sa ok ( pasują ) ale na błotniki to poprostu porazka... Więc nadal szukam kompletu.
Mogę wyszperać jakieś listwy ze swoich zapasów w b.d stanie ale czy będą wszystkie?
na allegro kupowałeś te listwy?onlyw123 pisze:Także listwy do mnie dotarły i słowa kolegi tataraka sie potwierdziły, nie do końca bo listwy na drzwi niby sa ok ( pasują ) ale na błotniki to poprostu porazka... Więc nadal szukam kompletu.
Więc skoro podróby to lipa a oryginały z ASO cena kosmos to nie ma jakiegoś pośredniego kompromisu?
Ja akurat szukam do COUPE