from zero to... hero? W123 280E
Moderator: Tomek
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 280E
Re: from zero to... hero? W123 280E
Więc tak. Zamówiłem pakiet w Rosji, idzie od 2 tygodni, ale już jest w Warszawie po kontroli celnej, tak że myślę o poniedziałku próbowałem się dogadać o ten pakiet z Rzeszowa, ale najpierw sprzedawca twierdził, że to produkcja ukraińska, a później, że nie będzie robił pakietu bez wpłaty 100% zaliczki. Na pytanie , kto to w końcu produkuje nie uzyskałem już odpowiedzi. Mam też już wszystkie informacje jak go zamontować, a w zasadzie przekręcić do karoserii. Chciałbym w najbliższym czasie go założyć
-
- Beczkomistrz
tak było w sobotę na rozpoczęciu Krakowskich Klasyków (pełna relacja na miom profilu facebook.pl/amatorskiezdjeciasamochodow):
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
Kurcze,fajne to. oby udało Ci się znaleźć tą lotke to będzie całkiem inne auto.
białe napisy na gumach to ori czy sam robiłeś? bo też o tym myśle.
białe napisy na gumach to ori czy sam robiłeś? bo też o tym myśle.
-
- Beczkomistrz
Mam jedną na oku, może uda się ją kupić:) napisy sam robiłem:)
Pakiet pasuje jak ulał, lotka dopelni całości, czarna instalujesz czy w kolor pojdzie?
-
- Beczkomistrz
Jeżeli założę, to tylko nielakierowaną, tak jak w oryginale. Dla mnie wyznacznikiem jest ta wersja
Czyli zderzaki chrom (nie czarne jak większość amg), felgi rial mesh i czarny spoiler. Ale kalkomanii na bok nie dam
Czyli zderzaki chrom (nie czarne jak większość amg), felgi rial mesh i czarny spoiler. Ale kalkomanii na bok nie dam
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
a czemu nie chcesz dać kalkomanii? nie to,że chce dyskutować z Twoim gustem ale nie co druga beczka to ma. nie jak eMka w każdej bmw.
czym robiłeś napisy na oponach? pamiętam,że jakieś 10 lat temu w sklepach tunerskich były takie flamastry do opon. coś w tym stylu czy inny patent?
czym robiłeś napisy na oponach? pamiętam,że jakieś 10 lat temu w sklepach tunerskich były takie flamastry do opon. coś w tym stylu czy inny patent?
W kwestii czarnej lotki całkowicie sie zgadzam, kalkomania mi sie nie podoba, nie wiem jeszcze tylko co myslec o tych bialych napisach na oponach, z jednej strony cos w tym jest z drugiej... sam nie wiem.
Mietek robi wrażenie... tylko te napisy na oponach... ale, jak mawia porzekadło, nie to ładne, co ładne, a co komu się podoba.
Jestem zbyt młody, żeby jeździć dieslem...