Mamy temat o tapicerach, mechanikach to jeszcze do kompletu przydałby się dobry i sprawdzony blacharz-lakiernik.
Przymierzam się powoli do remontu swojej gwiazdy.
Bachy zamierzam kupować z Potrykusa. Chyba, że możecie polecić coś lepszego w okolicy?
A co dalej ? Szukam kogoś najlepiej starej daty kto na spawaniu beczek zęby zjadł. Kto zakonserwuje i polakieruje tak, że po dwóch latach ruda szmata nie wyjdzie Są jeszcze tacy u nas gdzie można bez strachu oddać auto a jeszcze najlepiej przy tym nie zbankrutować ? Gdzieś na Kaszubach, etc ?
[Trójmiasto i okolica] Blacharz - Lakiernik poszukiwany
Moderator: Tomek
- maly
- Beczkolak
- Posiadany model W123: coupe 230ce
- Kontakt:
Re: [Trójmiasto i okolica] Blacharz - Lakiernik poszukiwany
Witam
jeżeli szukasz dobrej firmy która specjalizuje się w odrestaurowywaniu zabytkowych samochodów mogę podać ci namiary na swojego szefa.Ewentualnie mozemy dogadać się bez pośrednika.Blacharstwem samochodowym zajmuje się od ponad pięciu lat mercedes w123 to chyba najmłodsze auto jakie zdażyło mi się odrestaurowywac. Sam jako fan marki mercedes posiadam beczkę którą aktualnie remontuje,zapomniałem dodać ze jestem z Kołobrzegu,jeżeli mialbyś chęć i czas to zapraszam na moje rejony lub jeżeli nie masz możliwości przyjechania i zobaczenia na żywo jak wyglądają moje auta po blacharce posiadam liczne zdjęcia z prac które mógłbym ci przesłać
Pozdrawiam Mały
jeżeli szukasz dobrej firmy która specjalizuje się w odrestaurowywaniu zabytkowych samochodów mogę podać ci namiary na swojego szefa.Ewentualnie mozemy dogadać się bez pośrednika.Blacharstwem samochodowym zajmuje się od ponad pięciu lat mercedes w123 to chyba najmłodsze auto jakie zdażyło mi się odrestaurowywac. Sam jako fan marki mercedes posiadam beczkę którą aktualnie remontuje,zapomniałem dodać ze jestem z Kołobrzegu,jeżeli mialbyś chęć i czas to zapraszam na moje rejony lub jeżeli nie masz możliwości przyjechania i zobaczenia na żywo jak wyglądają moje auta po blacharce posiadam liczne zdjęcia z prac które mógłbym ci przesłać
Pozdrawiam Mały
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
Mam blacharza, w miarę tani, w Gdańsku osiedle Mickiewicza koło cmentarza łostowickiego. Zrobił mi kaczkę całą z 1978, i wcześniej robił mi wszystkie auta, jest ok, nie potrzebuje reperaturek praktycznie, gnie sam. Poziom dobry, i jest szybki w miarę. Starej daty szpec. Jego numer to 504-825-318. Nic na tym nie zarabiam, nie pośredniczę, dzwońcie do niego bezpośrednio. Błotniki do kaczki, profile kabiny, wzmocnienia ramy porobił z grubej 1.5 i 3mm blachy, powycinał, dogiął, pospawał. teraz lakier, lakieruję sam więc lakiernika nie mam. Blacharkę też sam robię doskonale, ale nie mam czasu zbytnio.
Jeśli komuś zależy mogę wstawić fotki jego pracy, przy mojej kaczce.
Jeśli komuś zależy mogę wstawić fotki jego pracy, przy mojej kaczce.
-
- Beczkofan
- Posiadany model W123: 200D sedan
do usunięcia.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2017, 17:09 przez Kornick, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Beczkarz
- Posiadany model W123: 240d
Poka Poka foto
Urodziliśmy się w 1979 roku pod szczęśliwą gwiazdą Mercedesa.