Renowacja 123 dobra baza ??
Moderator: Tomek
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Re: Renowacja 123 dobra baza ??
Ile razy będziesz oto pytał? Chcesz kiedyś odzyskać zainwestowane pieniądze a widzę, że remont planujesz po kosztach na odwal.
W sumie to masz racje kolego bede wyciągał zrobię to tak żeby to wyglądało
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
Da się ale nie zrobisz tego dobrze.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 2000 dizel
Bez watpienia masz dobra bazę bo 123 to najlepsze auto.
Koledzy pytanie, bo ja swoja tez bede robił za nie długo, mam puki co zagwozdke, da sie jakos wyregulowac tylne drzwi bo dotykają błotników i sie cieszko zamykaja.
Kupilem już lakier, trochę inny niż byl ale tez fajny mi dobrali w mieszalni. Blacharke juz porobilem.
Silnik niezniszczalny 2000 dizel ......
Koledzy pytanie, bo ja swoja tez bede robił za nie długo, mam puki co zagwozdke, da sie jakos wyregulowac tylne drzwi bo dotykają błotników i sie cieszko zamykaja.
Kupilem już lakier, trochę inny niż byl ale tez fajny mi dobrali w mieszalni. Blacharke juz porobilem.
Silnik niezniszczalny 2000 dizel ......
Audi kupujesz gdy chcesz byc kimś. Mercedesa jak juz jestes kims
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 300D i 200D i 240D
To jak porobiłeś blacharkę jak Ci się drzwi nie zgrywają? Wyregulować zawsze można ale nie ma tam jakiegoś wielkiego pola manewru. Jak masz źle wstawiony tylni błotnik to jedno co możesz zrobić to go wyciąć i zamontować ponownie. Jak Ci dotykają błotników to śmierdzi mi to jedną sprawą masz bekę która się łamie.
Pokaż jakieś zdjęcia.
- kazios
- Administrator
- Posiadany model W123: 300D '82r
- Kontakt:
Załóż swój temat bo robisz śmietnik u kogoś.maciekpiti pisze:To jak porobiłeś blacharkę jak Ci się drzwi nie zgrywają? Wyregulować zawsze można ale nie ma tam jakiegoś wielkiego pola manewru. Jak masz źle wstawiony tylni błotnik to jedno co możesz zrobić to go wyciąć i zamontować ponownie. Jak Ci dotykają błotników to śmierdzi mi to jedną sprawą masz bekę która się łamie.
-
- Beczkolak
- Posiadany model W123: 2000 dizel
Jak zrobię zdjęcia to beda na Forum albo wyśle na mejla komuś bo nie wiem czy podołam. Moja beczka blache ma zrobiona bardzo dobrze, ze wzmocnieniami lepszymi niż fabryka nawet, bo blacha 2mm więc długo nie przygnije. Ogulem musze lakier jeszcze zrobić jak bedzie cieplej, to go pomaluje dokola. A drzwi po prostu juz obrzezalem na rancie zeby szpareczka była jak u młodej dziewicy hehe.
Jeszcze sie tylko zastanawiam po co taki plastik na dachu jest z przodu, jakiś spojler dachowy moze unikatowy? Bo takich niewidzialem nigdzie, chętnie sprzedam jakbyco, kasa sie przyda na jakieś piwko przy robocie:)
Jeszcze sie tylko zastanawiam po co taki plastik na dachu jest z przodu, jakiś spojler dachowy moze unikatowy? Bo takich niewidzialem nigdzie, chętnie sprzedam jakbyco, kasa sie przyda na jakieś piwko przy robocie:)
Audi kupujesz gdy chcesz byc kimś. Mercedesa jak juz jestes kims
Boję się.koneser123 pisze:Jak zrobię zdjęcia to beda na Forum albo wyśle na mejla komuś bo nie wiem czy podołam. Moja beczka blache ma zrobiona bardzo dobrze, ze wzmocnieniami lepszymi niż fabryka nawet, bo blacha 2mm więc długo nie przygnije. Ogulem musze lakier jeszcze zrobić jak bedzie cieplej, to go pomaluje dokola. A drzwi po prostu juz obrzezalem na rancie zeby szpareczka była jak u młodej dziewicy hehe.
-
- Beczkomistrz
- Posiadany model W123: 240D usa 300TDT usa
brzmi faktycznie troche strasznie. mimo,że drzwi już rezane to dalej nie pasują? albo my czegoś nie rozumiemy albo faktycznie w czasie jazdy będziesz tarł tylnym zderzakiem o asfalt. najlepiej wrzuć foty. naprawde to niewiele roboty. 7sek na 1 zdjęcie. no i zapewne większość z nas bardzo chętnie ujrzy ten unikatowy spojler.